Ormari

Proizvoda: 20

Ormari

Garderobni dvodijelni ormar

Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda.

Ormari

Garderobni trodjelni ormar

Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.
30%

Ormari

Garderobni ormar s fiksnom pregradom i donjom policom

Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se donja polica s nosačem vješalice.

Ormari

Garderobni ormar GO

Ukoliko imate potrebu za garderobnim ormarima koji se mogu slagati u nizu, ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti.

Ormari

Garderobni ormar s fiksnom pregradom GO-FP

Garderobni ormar s fiksnom pregradom u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima čija je konstrukcija u skladu s HR normama.

Ormari

Garderobni ormar za vatrogasce

Ovaj kvalitetni garderobni ormar metalne izvedbe namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i opreme koju koriste vatrogasci.

Ormari

Garderobni ormar za policajce

Ovaj kvalitetni garderobni ormar metalne izvedbe namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i opreme koju koriste policajci. Napravljen je od iznimno kvalitetnog čeličnog lima te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Unutrašnjost garderobnog ormara sadrži više polica i vješalica te udovoljava svim potrebama svakog policajca.

Ormari

Ormar s garderobnim pretincem, model OGP

Ovaj multifunkcionalni ormar služi za odlaganje i čuvanje dokumentacije, dok poseban garderobni pretinac pruža mogućnost spremanja odjeće i obuće. Pogodan je za poslovne prostore.

Ormari

Garderobni ormar za čistačice OGP-1

Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda koje koriste čistačice u svom poslu. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti metle i četke.

Ormari

Garderobni ormar dvodjelni (po visini) - DV

Ovaj garderobni ormar u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima te je podijeljen po visini. Namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i drugih manjih osobnih stvari.
već od 491,00 kn + PDV!
30%

Ormari

Garderobni ormari za bazene, wellness centre i hotele

Garderobni ormari za otvorene i zatvorene prostore s elektronskom bravom.

Ormari

Garderobni ormari sa Z vratima

Garderobni ormari sa "Z" vratima omogućavaju odlaganje odjeće na dvije razine.
30%

Ormari

Garderobni ormari pretinčari

Ormari se sastoje od više pretinaca koji su namijenjeni odlaganju odjeće i drugih osobnih artikala. Idealan je za korištenje u trgovinama.

Ormari

Izrada metalnih ormara po mjeri i u boji kupca

Primat Logistika nudi izradu metalnih ormara prema dimenzijama kupca i u željenoj boji.

Ormari

Pretinci

Ovi pretinci metalne izvedbe (visoko kvalitetnog čeličnog lima) namijenjeni su odlaganju manjih osobnih stvari.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM