Garderobna oprema

Proizvoda: 21

Ormari

Garderobni dvodijelni ormar

Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda.

Ormari

Garderobni ormar

Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.
30%

Ormari

Garderobni ormar s fiksnom pregradom i donjom policom

Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se donja polica s nosačem vješalice.
dvokrilni - 841,00 kn + PDV! Isporuka odmah!
30%

Ormari

Garderobni ormar GO

Ukoliko imate potrebu za garderobnim ormarima koji se mogu slagati u nizu, ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti.

Ormari

Garderobni ormar s fiksnom pregradom GO-FP

Garderobni ormar s fiksnom pregradom u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima čija je konstrukcija u skladu s HR normama.

Ormari

Garderobni ormar za vatrogasce

Ovaj kvalitetni garderobni ormar metalne izvedbe namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i opreme koju koriste vatrogasci.

Ormari

Ormar s garderobnim pretincem, model OGP

Ovaj multifunkcionalni ormar služi za odlaganje i čuvanje dokumentacije, dok poseban garderobni pretinac pruža mogućnost spremanja odjeće i obuće. Pogodan je za poslovne prostore.
već od 799,00 kn + PDV! Isporuka odmah!
30%

Ormari

Garderobni ormar za čistačice OGP-1

Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda koje koriste čistačice u svom poslu. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti metle i četke.

Ormari

Garderobni ormar dvodjelni (po visini) - DV

Ovaj garderobni ormar u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima te je podijeljen po visini. Namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i drugih manjih osobnih stvari.
već od 491,00 kn + PDV!
30%

Ormari

Garderobni ormari za bazene, wellness centre i hotele

Garderobni ormari za otvorene i zatvorene prostore s elektronskom bravom.

Ormari

Garderobni ormari sa "Z" vratima

Garderobni ormari sa "Z" vratima omogućavaju odlaganje odjeće na dvije razine.
30%

Ormari

Garderobni ormari pretinčari

Ormari se sastoje od više pretinaca koji su namijenjeni odlaganju odjeće i drugih osobnih artikala. Idealan je za korištenje u trgovinama.

Ormari

Pretinci

Ovi pretinci metalne izvedbe (visoko kvalitetnog čeličnog lima) namijenjeni su odlaganju manjih osobnih stvari.

Ormari

Putnički garderobni ormari za prtljagu

Metalni ormari su namijenjeni za sigurnu pohranu osobne prtljage i stvari (razne veličine torbi, kofera, elektroničkih uređaja i slično) na kolodvorima, u zračnim lukama, sajmovima, robnim i trgovačkim centrima.

Ormari

Garderobni ormar sa ladicom

Ovaj garderobni ormar s ladicom namijenjen je odlaganju odjeće, obuće i ostale opreme. Unutrašnjost garderobnog ormara sadrži nosač za vješalicu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM