Opremanje objekata

Proizvoda: 43

Opremanje poslovnih prostora

Opremanje poslovnih prostora

U našem bogatom iskustvu opremili smo velik broj poslovnih prostora (ureda) iz svih grana djelatnosti.

Opremanje škola i fakulteta

Opremanje škola i fakulteta

Od našeg utemeljenja radimo na opremanju obrazovnih ustanova, kao što su osnovne i srednje škole, fakulteti i sveučilišta te drugi prosvjetni i znanstveni objekti.

Opremanje HoReCa

Opremanje HoReCa

U svom programu opremanje objekata Primat Logistika nudi opremanje poslovnih objekata sa kompletnom uslugom od projekta do realizacije pri čemu se velika pozornost posvećuje dizajnu, izboru materijala (modernih ili nešto klasičnijih), praćenju novih trendova te naravno, zakonskim regulativama. A sve to kako bi Vaš prostor ostvario optimalnu iskoristivost prostora i funkcionalnost.

Opremanje bolnica i ljekarni

Opremanje bolnica i ljekarni

Naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji namještaja za sve vrste industrija ugradili smo i u projektiranje i izradu namještaja te nabavu potrebne opreme za opremanje bolnica, domova za starije osobe, labaratorija i ljekarni, vodeći računa o specifičnostima u pojedinih medicinskih sektora.

Opremanje trgovina

Opremanje trgovina

Ponuda opremanja trgovina Primat Logistike sadrži specijalizirani asortiman što pokriva široko područje trgovina svih namjena od prehrane, tehničke robe, tekstila, obuće do specijaliziranih trgovina sa opremom prilagođenom potrebama robe.

Opremanje knjižnica i arhiva

Opremanje knjižnica i arhiva

Knjižnica predstavlja kulturno i informacijsko središte, mjesto gdje se okupljaju ljudi i razmjenjuju znanja. 

Opremanje muzeja i galerija

Opremanje muzeja i galerija

Kada imamo priliku raditi na projektima kulturnih ustanova i objekata, to nam je uvijek iznimna čast. U našem dugogodišnjem iskustvu opremili smo zaista velik broj muzeja, galerija te drugih izložbenih prostora.  

Opremanje konferencijskih i kazališnih dvorana

Opremanje konferencijskih i kazališnih dvorana

Zajednička karakteristika kina, kazališta, koncertnih i konferencijskih dvorana su posjetitelji, bez kojih takvih institucija i prostora ne bi bilo. Način na koji ćete osigurati da vam se posjetitelji vrate, izuzev kvalitete usluge koju pružate, jest da dvorane vaših prostora opremite kako bi krajnjim korisnicima - posjetiteljima bile maksimalno udobne i fizički dostupne.

Opremanje poštanskih ureda

Opremanje poštanskih ureda

Od iznimne je važnosti i dostupnost osobama s invaliditetom, kao i izgled i privlačnost prijemnog pulta na kojem djelatnici obavljaju različite novčane i druge transakcije s klijentima.

Opremanje banaka i mjenjačnica

Opremanje banaka i mjenjačnica

Banke i financijske institucije su klijenti čiji vizualni identitet ovisi o knjizi standarda. Iz tog razloga i izgled interijera mora biti jedinstven, kao dio jedne cjeline, bez obzira na broj poslovnica ili izdvojenih objekata.

Uredski namještaj

Elektropodizni uredski stol

Elektromotorom osigurano je prilagođavanje visine radnog stola svakom korisniku i statodinamičko rasterećenje pri radu, čime se povećava produktivnost zaposlenika i čuva zdravlje.
2.952,00 kn + PDV (4.921 kn+PDV )
40%

Uredski namještaj

Uredski stolovi

Ukoliko tražite uredski stol za tvrtku ili kućni ured, bilo da Vam je potreban operativni ili menadžerski uredski stol, Primat Logistika ima razna riješenja za Vas.

Uredski namještaj

Konferencijski stolovi

Radna površina konferencijskog stola može biti izrađena od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta. Noge konferencijskog stola su metalne izvedbe.

Uredski namještaj

Uredski ormari

Uredski ormar, visoki dvokrilni, sastoji se od  zatvorenog korpusa s  policama. Uredski ormar izrađen je od iverala oplemenjenog visokokvalitetnom, melaminskom folijom u boji po odabiru naručitelja.

Uredski namještaj

Uredski ladičari

Uz uredski stol i uredsku stolicu, uredski ladičar jedan je od najvažnijih elemenata uredskog namještaja prilikom opremanja ureda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM