Opremanje objekata

Proizvoda: 38

Uredski namještaj

Garderobni ormar za osobe s invaliditetom

Garderobni ormari namijenjeni korištenju osobama s invaliditetom, dimenzionirani su tako da omogućuju lagan pristup i jednostavno korištenje. 

Uredski namještaj

Ormarić s pretincima

Ormarić služi za pohranu raznih predmeta kao što su npr. mobilni uređaji.

Uredski namještaj

Pleksiglas zaštita/pregrade za radna mjesta

Pleksiglas zaštita za radna mjesta, pleksiglas pregrade – zaštita kupaca i zaposlenika. Sva montaža i opremanje je sukladno zakonskim propisima i preporukama za suzbijanje COVID mjera.
Izrada po mjeri u 2-3 radna dana!

Uredski namještaj

Pregradne stijene lamistal staklo

Pregradne stijene od pleksiglasa različitih namjena.

Uredski namještaj

Vješalica za odlaganje odjeće

Ova samostalna vješalica modernog i elegantnog dizajna namijenjena je za odlaganje odjeće.

Školski namještaj

Školska klupa

Školski namještaj

Školska stolica

Školski namještaj

Školske ploče

Školske ploče za montažu na zid izrađuju se iz emajliranog lima širine 100 cm ili 120 cm i dužine do 480 cm. 

Školski namještaj

Interaktivne ploče

Polyvision bijela interaktivna ploča u kombinaciji s projektorom i međusobno povezani računalom omogućuju idealan rad s mnogo funkcija istovremeno.

Poštanski namještaj

Ormarić za poštu

Ovaj ormarić za poštu namijenjen je za odlaganje i razvrstavanje pismovnih pošiljaka. Idealan je za pošte i poštanske tvrtke, ali se također može koristiti u stambenim zgradama i velikim tvrtkama. Metalni ormarić za poštu napravljen je od iznimno čvrstog i kvalitetnog metala, a s vanjske je strane zaštićen plastifikacijom.

Poštanski namještaj

Kolica za prijevoz poštanskih vreća

Ova specijalizirana kolica namijenjena su za prijevoz poštanskih vreća. Predviđena su za korištenje u poštanskim uredima i poštanskim tvrtkama. Kolica imaju velike kotače što je od iznimne važnosti jer omogućavaju jednostavno i lagano guranje punih kolica. Napravljena su od vrlo kvalitetnog i čvrstog metala.

Poštanski namještaj

Kolica za unutarnji prijevoz

Ova robusna kolica prvenstveno su namijenjena prijevozu poštanskih pošiljaka u zatvorenom prostoru. Kolica su napravljena od kvalitetnog i čvrstog metala. Glavna značajka kolica su veliki kotači koji omogućavaju jednostavno i lagano guranje punih kolica. Predviđena su za korištenje u poštama i poštanskim tvrtkama. Kolica se također mogu koristiti u svrhu prijevoza odjeće i obuće u bolnicama i domovima.

Ljekarne i bolnice namještaj

Medicinski ormar

Medicinski ormar namijenjen je pohrani i čuvanju razne medicinske opreme. Ormar je napravljen od kvalitetnog i čvrstog metala. Vanjski dio ormara zaštićen je plastifikacijom. Funkcionalna staklena vrata omogućavaju pregled unutrašnjosti bez otvaranja ormara. Zaključavanje ormara obavlja se putem master ključa.

Ljekarne i bolnice namještaj

Ladičari za pohranu lijekova

Prilikom opremanja ljekarni, najčešće se koriste rješenja poput metalnih ljekarničkih ladičara (profesionalni ladičari za pohranu lijekova).

Knjižnice, muzeji galerije namještaj

Knjižni regal KR-1

Ovaj knjižni regal namijenjen je za pohranu razne literature poput književnosti, beletristike, školskih knjiga, stripova i časopisa. Stranice regala napravljene su od čvrste i pouzdane čelične cijevi koja je površinski zaštićena praškastom bojom. Položaj polica je podesiv bez upotrebe alata. Knjižni regal je dostupan u nekoliko različitih dimenzija.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM