Skladišna oprema

Proizvoda: 52

Regali

Polični skladišni regal LB

Polični regali imaju široku primjenu kod skladištenja različitih artikala “manjih” masa i volumena. Dimenzijama i dodatnom opremom prilagodljivi su svakom obliku skladišnog prostora.

Regali

Metalni regal s policama za sakupljanje tekućine

Metalni regal s vodonepropusnim kadicama tj. policama za sakupljanje tekućine, sastavljeni su od konstrukcije od pocinčanih ili plastificiranih profila i pocinčanih nepropusno zavarenih polica.

Regali

Paletni shuttle regali (multi deep)

Multi deep regalni sustavi (tunelski “satelite" regalni sustavi) predstavljaju regalni sustav izveden iz drive-in regala, gdje se palete (EUR, Euro-box ili kontejneri) postavljaju, jedna iznad druge, na specijalne nosače (vodilice / konzole) u tunele, a odvoz paleta u dubinu tunela se odvija pomoću posebnog uređaja - shuttle-a. Shuttle uređaj se postavlja s prednje prilazne strane regala na konzole (vodilice), uz pomoć viličara i/ili regalne dizalice (automatiziranog sustava). Konzole (vodilice) s prednje prilazne strane se nalaze na početku kanala (tunela). Pomoću naredbe s daljinskog upravljača, shuttle preuzima (podiže) paletu i odvozi duž regalnog tunela te smješta paletu dublje na poziciju (u regalu) ili je doprema iz regala, na prednju stranu, gdje ju preuzima viličar i/ili dizalica.

Regali

Regali lake izvedbe, model LZ-50

Ovaj model regala lake izvedbe je pocinčan, statistički izračunat te u potpunosti testiran. Radi se o vrlo kvalitetnom sustavu montažnih regala koji omogućava jednostavno premještanje, demontažu i ponovno sastavljanje.

Regali

Paletni regali

Standardni (klasični) paletni regali su najčešći oblik skladištenja robe, raznog asortimana na paletama (standardne & nestandardne). Paletni regalni sistem karakterizira visoka fleksibilnost i modularnost izvedbe te višestruke mogućnosti ugradnje dodatnih elemenata. Svako regalno polje u osnovi se sastoji od regalnih stranica i nosača paleta.

Regali

Polični regali

Polični regali namijenjeni su skladištenju raznih manjih artikala. Polični regali vrlo su jednostavni za sastavljanje i rastavljanje. Odlični su jer se police mogu podešavati po visini prilikom montaže ili naknadno. Budući da polični regali dolaze u različitim dimenzijama, prikladni su za upotrebu u svim skladišnim uvjetima.

Regali

Protočni regali i police

Protočni regali i police napravljeni su po FIFO (first in - first out) principu. To znači da roba koja je prva uložena u regal ili policu, također prva izlazi van. 

Regali

Konzolni regali

Konzolni regali su idealni za skladištenje dugačke i pločaste robe te predmeta, kao što su šipke, cijevi, drvena građa /namještaja, limovi i sl., jer se nosač (konzola = ručica) kači (pričvršćuje) samo na jedan noseći stup. Konzolni regalni sistem karakterizira visoka fleksibilnost i modularnost izvedbe te višestruke mogućnosti ugradnje dodatnih elemenata, npr. ugradnjom podnica (ispuna) mogu se uskladištiti i sitni artikli na konzolne regale

Regali

Drive-in regali

Drive-in regali (tunelski regali) predstavljaju regalni sustav, izveden iz klasičnih paletnih regala, gdje se palete (EUR, Euro-box ili kontejneri) postavljaju jedna iznad druge, na nosačima (konzolama), u tunele. Punjenje/pražnjenje regala paletama je sa s prednje prilazne strane regala pa tako paleta koja uđe prva, posljednja izlazi iz sustava, zbog čega se Drive-in regali često nazivaju FILO (First in last out), odnosno LIFO (Last in first out).

Regali

Regalni samonosivi sustav

Ovaj sustav namijenjen je za posebne projekte u kojima regalni sustav čini cjelokupnu konstrukciju građevine. Investicijski troškovi su znatno niži u usporedbi s tradicionalnom izgradnjom skladišnog objekta, izgradnja je brža i jednostavija, a velika prednost je i potpuna iskorištenost skladišnog prostora.

Regali

Pokretni regalni sustav

Pokretni regali najbolje su rješenje za potpunu uštedu skladišnog prostora. Ulaganje u pokretne regale često je ekonomičnije od investiranja u proširenje skladišnog prostora. Konstrukcija regala montira se na masivno podnožje koje se kreće po tračnicama pomoću ručnog ili električnog pogona.

Regali

Podestna regalna konstrukcija

Podestna regalna konstrukcija predstavlja regalni sustav koji je izveden iz klasičnih regala (paletni, polični i/ili konzolni), gdje se regalna konstrukcija koristi kao nosiva potkonstrukcija, na koju se u prolazima (radnim hodnicima) postavlja potkonstrukcija kako bi se dobile šetnice = podest, što omogućuje visinsku podjelu prostora, radi dobivanja dodatnih etaža (katova). Podne površine popunjavaju se metalnim podnicama (gazištima) ili drvenim elementima.

Regali

Regali za autogume

Pohranjivanje guma na najučinkovitiji mogući način odnosi se na maksimaliziranje vaše upotrebe prostora bez utjecaja na kvalitetu guma. Ovdje ćete pronaći rješenja po mjeri bez obzira na dostupnu visinu, dubinu i širinu.

Oprema

Ormar za kemikalije

Ovaj specijalizirani ormar prvenstveno je namijenjen za sigurnu pohranu raznih kemikalija. Ormar je napravljen od iznimno kvalitetnog čeličnog lima, dok je s vanjske strane zaštićen plastifikacijom. Na krilnim vratima, koja su ojačana za dodatnu sigurnost, nalaze se otvori za prozračivanje.

Oprema

Radionički stol RS

Ovaj model radioničkog stola namijenjen je za teže radove gdje su moguća veća optećenja. Stol je čvrst i stabilan te odgovara svim potrebama radnika. U ladicama se mogu pohraniti i čuvati razni pribori i alati, a donja polica stola može poslužiti za odlaganje većih predmeta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM