Uredske stolice i fotelje

Proizvoda: 82

Uredske stolice

Uredska stolica ELLIE PRO

Kolekcija Ellie Pro stvorena je za radni prostor, ali njegova svestranost i multifunkcionalnost čine ga savršenim izborom za urede, konferencijske dvorane i hotelska predvorja. 

Uredske stolice

Uredska stolica MYTURN

Uredska stolica MyTurn predstavlja najvišu razinu elegancije i stila. Precizna kožna presvlaka s aluminijskim komponentama daje kolekciji MyTurn osjećaj vrhunskih proizvoda. 

Uredske stolice

Uredska stolica TRILLO PRO

TrilloPro je stolica za sve. Jednostavna, ali ne i dosadna. Uredska stolica TrilloPro odgovor je na potrebu za modernim uredima koji spajaju koncept radnog prostora i prostora za opuštanje i druženje korisnika.

Uredske stolice

Uredska stolica ACCIS PRO

Uredska stolica AccisPro je stolica iz najnovije kolekcije sa zadatkom koji se odnosi na trend "aktivnog sjedenja". AccisPro primjer je spoja pametnih rješenja i dizajna.

Uredske stolice

Uredska stolica HAG SOFI

HAG SoFi je funkcionalna stolica pogodna za različite aktivnosti i tipove tijela. Vizualno primamljiva i udobna, ali i prepuna pametnih funkcija. Dizajnirana je kako bi ostavila dobar dojam te može biti idealna za Vaš osobni radni stol ili za radno okruženje za više korisnika. 

Uredske stolice

Uredska stolica HAG CAPISCO

HÅG Capisco je ikona među dizajnerskim stolicama koja i dalje izdržava test vremena. Svojim sveukupnim jedinstvenim oblikom nudi bezbroj načina za sjedenje ili polu stajanje što Vas potiče da tijekom dana promijenite svoj položaj – sjedenje sa prednje strane, sa stražnje strane ili bočno.

Uredske stolice

Uredska stolica GIROFLEX 313

Model stolice Giroflex 313 je stolica koja je prikladna za svakog korisnika te samim time i za suvremeni ured. Tajna Giroflex stolice je u samom "Balance move" sistemu koju je razvila tvornica Giroflex.

Uredske stolice

Uredska stolica ACTIVE

Spoj uredske stolice i uredske fotelje koja je ujedno modernog i klasičnog dizajna. Moderna aluminijska baza s kotačićima omogućava lako pokretanje stolice po mekanim podlogama.
2.910,00 kn + PDV (3.783,0 kn+PDV )
30%

Uredske stolice

Uredska stolica ARCA

Dizajnerska uredska stolica po mjeri suvremenog menagera. Zaobljene i mekane linije daju ovoj stolici moderan i privlačan izgled.

Uredske stolice

Uredska stolica LIGHT UP

Elegantna uredska stolica koja se ističe svojim modernim zaobljenim linijama. Naslon za leđa može biti mrežasti ili tapecirani.

Uredske stolice

Uredska stolica VIOLLE

Violle je vrhunska uredska stolica koja pažnju privlači svojim elegantnim dizajnom i profinjenim, plemenitim oblikom. Jednostavan, ali impresivan aluminijski okvir spaja naslon i sjedište u skladnu cjelinu.
3.050,00 kn + PDV (3.965,0 kn+PDV )
30%

Uredske stolice

Uredska stolica MOTTO

Klasična uredska stolica od kvalitetnih materijala. Baza stolice dostupna u PVC ili kromiranoj izvedbi. Uredska stolica ima velike mogućnosti podešavanja visine sjedišta i naslona. Udobno sjedište i naslon za leđa dostupni su presvučeni u tkaninu ili u kožu.

Uredske stolice

Uredska stolica PLAYA

Kvalitetna uredska stolica Playa je kombinacija funkcionalnosti i ergonomije. Udoban, potpuno tapecirani naslon savršeno se uklapa na sjedalo.

Uredske stolice

Uredska stolica GEA

Jednostavna i moderna uredska stolica. Mogućnost izvedbe u raznovrsnim bojama stolici Gei daje mogućnost da se uklopi u svaki uredski prostor.
2.200,00 kn + PDV (2.860,0 kn+PDV )
30%

Uredske stolice

Uredska stolica RAYA

Pristupačna i kvalitetna uredska stolica klasičnog i funkcionalnog dizajna. Ova stolica za urede ima syncro mehanizam i podesiva je po visini. Naslon za leđa i sjedište tapecirani su tkaninom, a svojom mekoćom i udobnošću uredska stolica omogućava duže radne napore bez umaranja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM