Uredske stolice i fotelje

Proizvoda: 87

Uredske stolice

Uredska stolica ELLIE PRO

Kolekcija Ellie Pro stvorena je za radni prostor, ali njegova svestranost i multifunkcionalnost čine ga savršenim izborom za urede, konferencijske dvorane i hotelska predvorja. 

Uredske stolice

Uredska stolica MYTURN

Uredska stolica MyTurn predstavlja najvišu razinu elegancije i stila. Precizna kožna presvlaka s aluminijskim komponentama daje kolekciji MyTurn osjećaj vrhunskih proizvoda. 

Uredske stolice

Uredska stolica TRILLO PRO

TrilloPro je stolica za sve. Jednostavna, ali ne i dosadna. Uredska stolica TrilloPro odgovor je na potrebu za modernim uredima koji spajaju koncept radnog prostora i prostora za opuštanje i druženje korisnika.
1.938,00 kn + PDV

Uredske stolice

Uredska stolica ACCIS PRO

Uredska stolica AccisPro je stolica iz najnovije kolekcije sa zadatkom koji se odnosi na trend "aktivnog sjedenja". AccisPro primjer je spoja pametnih rješenja i dizajna.
3.523,00 + PDV

Uredske stolice

Uredska stolica HAG SOFI

HAG SoFi je funkcionalna stolica pogodna za različite aktivnosti i tipove tijela. Vizualno primamljiva i udobna, ali i prepuna pametnih funkcija. Dizajnirana je kako bi ostavila dobar dojam te može biti idealna za Vaš osobni radni stol ili za radno okruženje za više korisnika. 
7.015,00 + PDV

Uredske stolice

Uredska stolica HAG CAPISCO

HÅG Capisco je ikona među dizajnerskim stolicama koja i dalje izdržava test vremena. Svojim sveukupnim jedinstvenim oblikom nudi bezbroj načina za sjedenje ili polu stajanje što Vas potiče da tijekom dana promijenite svoj položaj – sjedenje sa prednje strane, sa stražnje strane ili bočno.

Uredske stolice

Uredska stolica GIROFLEX 313

Model stolice Giroflex 313 je stolica koja je prikladna za svakog korisnika te samim time i za suvremeni ured. Tajna Giroflex stolice je u samom "Balance move" sistemu koju je razvila tvornica Giroflex.

Uredske stolice

Uredska stolica ACTIVE

Spoj uredske stolice i uredske fotelje koja je ujedno modernog i klasičnog dizajna. Moderna aluminijska baza s kotačićima omogućava lako pokretanje stolice po mekanim podlogama.
2.910,00 kn + PDV (3.783,0 kn+PDV )
30%

Uredske stolice

Uredska stolica ARCA

Dizajnerska uredska stolica po mjeri suvremenog menagera. Zaobljene i mekane linije daju ovoj stolici moderan i privlačan izgled.

Uredske stolice

Uredska stolica LIGHT UP

Elegantna uredska stolica koja se ističe svojim modernim zaobljenim linijama. Naslon za leđa može biti mrežasti ili tapecirani.
2.146,00 + PDV

Uredske stolice

Uredska stolica VIOLLE

Violle je vrhunska uredska stolica koja pažnju privlači svojim elegantnim dizajnom i profinjenim, plemenitim oblikom. Jednostavan, ali impresivan aluminijski okvir spaja naslon i sjedište u skladnu cjelinu.

Uredske stolice

Uredska stolica MOTTO

Klasična uredska stolica od kvalitetnih materijala. Baza stolice dostupna u PVC ili kromiranoj izvedbi. Uredska stolica ima velike mogućnosti podešavanja visine sjedišta i naslona. Udobno sjedište i naslon za leđa dostupni su presvučeni u tkaninu ili u kožu.

Uredske stolice

Uredska stolica PLAYA

Kvalitetna uredska stolica Playa je kombinacija funkcionalnosti i ergonomije. Udoban, potpuno tapecirani naslon savršeno se uklapa na sjedalo.

Uredske stolice

Uredska stolica GEA

Jednostavna i moderna uredska stolica. Mogućnost izvedbe u raznovrsnim bojama stolici Gei daje mogućnost da se uklopi u svaki uredski prostor.
2.200,00 kn + PDV (2.860,0 kn+PDV )
30%

Uredske stolice

Uredska stolica SIG

Elegantna uredska stolica koja se ističe svojim modernim linijama.
1.108,00 kn + PDV (1.330,0 kn+PDV )
20%

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM