[foto + video] Upriličena proslava 20-tog rođendana Primat Logistike

Tvrtka Primat Logistika obilježila je 20 godina postojanja uz prigodni program za zaposlenike, klijente i poslovne partnere.

Tijekom dva desetljeća poslovanja tvrtka koja danas zapošljava 58 zaposlenika odradila je više od tisuću projekata za više od 10.000 klijenata, a za to je vrijeme bilježila konstantan rast, u prosjeku oko 15 posto na godišnjoj razini. 

U razdoblju od 2017. do 2022. godine, prihodi tvrtke narasli su dva i pol puta, na 12,2 milijuna eura prihoda ostvarenih lani.

Proslava 20-te obljetnice Primat Logistike

Priča je krenula u malom mjestu Hrvatski Leskovac 1991., da bi se od 2003. nastavilo pod aktualnim imenom i vodstvom Brune Dujmovića, koji je bio na čelu kompanije do 2017., kad njegovu ulogu nasljeđuje sin Matej.

Htio bih se zahvaliti ocu koji me uveo u ovu uspješnu priču i definirao smjer tvrtke. Velika podrška bile su mi majka Grozdana te sestre Nives i Maja, a najveća moja supruga Izabela.

Zahvaljujem se i svim kolegama na radu, trudu i žrtvi svih ovih godina. Sada sa sigurnošću mogu reći da tvrtka nije bilanca, zgrada, lager ni fakture, tvrtka su ljudi – izjavio je Matej Dujmović, direktor i vlasnik Primat Logistike, pred okupljenim poslovnim partnerima, zaposlenicima i klijentima.

Primat Logistika je specijalizirana za proizvodnju, projektiranje i instaliranje skladišne, arhivske, sigurnosne i industrijske opreme, skladišnih i informatičkih sustava te opremanje interijera objekata. U ponudi ima više od 500 proizvoda, a nudi i usluge koje uključuju konzalting, projektiranje, servis, održavanje i vođenje projekata po principu ‘ključ u ruke‘.

Proslava 20-te obljetnice Primat Logistike

Sve to postignuto je na iznimno konkurentskom tržištu, koje nagrađuje isključivo kvalitetu, što znači da se treba dokazivati iz dana u dan. Primat Logistika to i čini desetljećima, čime je stekla povjerenje mnogih klijenata, čiji broj samo raste iz godine u godinu.

Hvala svima zaposlenicima, partnerima i klijentima koju su nam pružili svoje povjerenje u ovih 20 godina djelovanja, te se nadamo kako ćemo imati priliku ponovno svi zajedno slaviti zajedničke uspjehe.

Dio atmosfere sa proslave ove obljetnice, možete pogledati u videu u nastavku.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM