[foto i video] Završeni Dani Orisa 22.

Primat Logistika u svojstvu izlagača i sponzora predstavila se na međunardnom festivalu arhitekture - Oris, 4. i 5.studenog u dvorani Lisinski.

Dvadesetdrugo izdanje međunarodnog festivala arhitekture Dani Orisa, po mnogočemu je posebno, prvenstveno po tome što se nakon dvije godine hibridnog izdanja vratilo u događanje uživo.

Publika željna druženja uživo te kvalitetnih domaćih i stranih predavača, prepoznala je ovaj jedinstveni događaj i ispunila veliku dvoranu Lisinski do posljednjeg mjesta.

Dani Orisa 22. - dvorana Lisinski

Organizacija dvodnevnog festivala s izuzetnim predavačima iz Velike Britanije, Čilea, Španjolske, Švicarske i Japana te uglednim i nagrađivanim domaćim arhitektonskim uredima privukla je veliku pažnju zainteresirane javnosti.

Primat Logistika sudjelovala je na festivalu u svojstvu sponzora i izlagača. Sudionicama festivala u sklopu našeg izložbenog prostora, predstavili smo usluge i proizvode koje nudimo na tržištu, kao i veće projekte u kojima smo imali priliku ugraditi svoje znanje i iskustvo.

U razgovoru sa sudionicima, brojnim arhitektima i studentima arhitekture, izmjenili smo iskustva i pozitivne prakse kod rješavanja izazova u opremanju i dizajnu interijera poslovnih prostora.

Uz opremanje interijera poslovnih prostora, predstavili smo naše reference i mogućnosti u opremanju skladišnih, arhivskih, garderobnih i ostalih prostora poslovne namjene.

Izložbeni prostor PL - Oris

Nit vodilja koja nas vodi kod dizajna ili opremanja je pružiti korisnicima prostora vrhunsku ergonomiju, funkcionalnost i efikasnost, kako bi što lakše mogli obavljati svakodnevne poslovne zadatke.

Stručnjaci iz Primat Logistike u mogućnosti su pružiti podršku arhitektima u fazi projektiranja i pripreme troškovnika, kao i preuzeti izvođenje projekta do potpune funkcionalnosti.

Na festivalu smo sudjelovali u suradnji s partnerskom tvrkom Tore, koja se predstavila široj javnosti, kao novi brend u premium segmentu opremanja interijera poslovnih prostora, od faze razrade projekta i dizajna interijera do faze izvedbe, odnosno potpunog opremanja.

Kako nam je bilo na Danima Orisa, možete provjeriti i u fotogaleriji ili kroz službeni aftermovie.

Vezane datoteke

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM