Plastične (box) palete novi proizvodi u ponudi Primat Logistike!

Dobra plastična paleta, otvorena ili zatvorena učiniti će i najteže poslove lakšim. Uz to, upotrebom kvalitetne plastične palete značajno možete smanjiti operativne troškove poslovanja vašeg poduzeća u odnosu na upotrebu tradicionalnih drvenih paleta.

Plastične palete imaju višestruko duži vijek trajanja, lakše se održavaju, imaju manju težinu u odnosu na drvene palete, a pored svega toga izgledaju lijepo i higijenske su.

Box palete su palete koje imaju ogradu u vidu kutije ili mreže. Koriste se da bi se sprečilo rasipanje proizvoda prilikom transporta. Kao osnovnu prednost imaju stabilnost i čvrstinu. Box palete su idealno rješenje za korištenje u poljoprivredne svrhe za transport voća i povrća. Najčešće se upotrebljavaju za potrebe povezivanja različitih faza obrade u procesu proizvodnje.

Pokazale su se kao izuzetno spretan odabir za robu koja se teško može naslagati i za onu koja se ne može upakirati. Plastične box palete imaju višestruko duži vijek trajanja, lakše se održavaju, imaju manju težinu u odnosu na drvene box palete. Pored svega toga higijenske su i mogu se reciklirati.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM