Primat Logistika slavi 20 godina brenda!

Dana 14.8.2003. godine tvrtka Primat Logistika upisana je u sudski registar, što je označilo početak vizije i misije koju pratimo i danas, 20 godina kasnije.

Primat Logistika ove godine obilježava 20 godina prisutnosti i djelovanja na tržištu.

Krenuli smo davne 1991. godine pod imenom Primat-RD, da bismo zatim naš samostalni put krenuli graditi pod imenom Primat Logistika od 2003. godine.

Brunu Dujmovića, osnivača tvrtke, vodila je vizija da stvori stabilnu tvrtku koja će biti pouzdan partner u opremanju poslovnih objekata svih namjena, s ciljem da svojim djelovanjem donesemo dodatnu vrijednost i konkurentsku prednost u poslovanju naših klijenata.

Nakon što je godinama gospodin Bruno sa suradnicima podizao i stvarao tvrtku, od 2020. godine čelnu poziciju od oca preuzima Matej Dujmović, koji 2023. godine postaje i vlasnikom firme.

Primat Logistka posebnu zahvalnost duguje svim zaposlenicima, klijentima i partnerima, bez vas mi ne bismo trajali sve ove godine i izgradili uspješnu priču. Hvala Vam svima!

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM