Primat Logistika sudjeluje na Danima Orisa 22

Primat Logistika u ulozi sponzora i izlagača sudjeluje na 22. međunarodnom festivalu arhitekture "Dani Orisa", 4. i 5. studenog 2022. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Međunarodni arhitektonski simpozij Dani Orisa održava se od 2001. godine, a dosad je sudjelovalo više od 300 predavača, vrhunskih stručnjaka iz cijelog svijeta.

Na Danima Orisa predavali su tako istaknuti svjetski arhitekti, dobitnici najvećih nagrada i priznanja: Álvaro Siza, Kengo Kuma, Shigeru Ban, Alberto Campo Baeza, Juhani Pallasmaa, Peter Zumthor, Mansilla + Tuñon, Adam Caruso, Davis Adjaye, Steven Holl, Fumihiko Maki, Eduardo Souto de Moura, Kazuyo Sejima, Herman Hertzberger, Hrvoje Njirić, Smiljan Radić, Bevk Perović i brojni drugi.

Program ovogodišnjeg izdanja Dani Orisa, kreće u petak 4.studenog s početkom u 14 sati. Predavači koji će nastupiti u petak su: Ensamble Studio - Anton Garcia Abril iz Španjolske, Arhitektonski ured "AB Forum" - Iva Letovanić & Igor Pedišić, Dean Skira & Ante Nikša Bilić, Arhitekti Počivašek i Petranovič iz Slovenije i Tezuka Arhitects iz Japana.

Dani Orisa 22. - predavači

Drugi dan festivala, u subotu 5. studenog program kreće u 10 sati i traje do 17 sati, a nastupiti će David Chipperfield iz Velike Britanije, Max Nunez, Cecilia Puga & Paula Velasco iz Čilea, Hrvoje Njirić, Arhitektonski studio SKROZ, Arhitektonski studio NFO, Arhitektonski studio Nonstop iz Bosne i Hercegovine te Daniel Monheim iz Švicarske.

Primat Logistika sudjelovati će u suradnji sa partnerskom firmom Tore, specijaliziranom za premium opremanje poslovnih interijera. Primat Logistika i Tore predstaviti će svoj asortiman i usluge na dva štanda, koji će se nalaziti u krugu velike dvorane Lisinski.

Dani Orisa - 4. i 5.11.2022. godine, Lisinski

Time će tvrtka Tore i službeno predstaviti novi brend u opremanju poslovnih interijera, dok će se tvrtka Primat Logistika nastaviti graditi svoj 30-godišnji put u opremanju poslovnih interijera i skaldišta po principu ključ u ruke.

PROGRAM

Petak, 4. studenoga 2022.

12:30 Registracija

14:00 Ensamble Studio - Anton García Abril (Zoom razgovor)
:: :: Iva Letilović & Igor Pedišić - ORIS NAGRADA
:: :: Dean Skira & Ante Nikša Bilić
:: :: Arhitekti Počivašek Petranovič
:: :: Tezuka Architects

Subota, 5. studenoga 2022.

9:00 Registracija

11:00 Max Núñez
:: :: Cecilia Puga & Paula Velasco
:: :: Hrvoje Njirić
:: :: SKROZ
:: :: NFO
:: :: studio nonstop
:: :: Oliver Brandenberger

Moderatori Festivala: Mia Roth Čerina, Maroje Mrduljaš, Dinko Peračić

Kompletni program Dana Orisa možete pogledati na službenoj web-stranici festivala. Cijena redovne ulaznice iznosi 450 kn, dok studentska ulaznica iznosi 290 kn. 

Pozivamo sve partnere i klijente da nas posjete na Danima Orisa, veselimo se novim suradnjama.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM