Predstavljeni suvremeni logistički sustavi u Splitu

23. svibnja 2012. godine održali smo poslovnu prezentaciju pod nazivom „Suvremena skladišna i logistička rješenja" u Splitu  (Radisson Blu Resort Split) s ciljem upoznavanja sveprisutnih s novim tehnologijama automatiziranih skladišnih sustava.

Na poslovnoj prezentaciji bile su prisutne vodeće tvrtke s područja Dalmacije te Hercegovine. Gosti se se odazvali u lijepom broju i ispunili sva naša očekivanja.

Glavni organizator ove poslovne prezentacije je tvrtka Primat Logistika, dok je partner u organizaciji tvrtka Primat Informatika. Predavanja su održali stručnjaci logističkih sustva, zaposleni u tvrtkama Primat Logistika i Primat Informatika, koji se već godinama bave izvođenjem složenih automatiziranih sustava.

Tvrtka Primat logistika još je jednom pokazala da je vodeća tvrtka na području projektiranja, razvoja te izvedbe logističkih sustava.

Kako je izgledala poslovna prezentacija održana u Hotelu Split, možete pogledati u našoj galeriji slika.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM