Viličari - novi prodajni program unutar Primat Logistike

Primat Logistika proširuje svoju ponudu u segmentu skladišne opreme, sustava i uređaja, te od sada nudimo izbor kvalitetnih ručnih paletnih viličara, ručnih elektro paletnih viličara i visoko podiznih viličara.

Tvrtka Primat Logistika posljednjih 20 godina postala je sinonim za naprednu i kvalitetnu skladišnu opremu, uređaje i sustave - regali, transportni sustavi, omatalice, automatizirani uređaji Kardex i drugo.

Kako bi svojim klijentima mogli ponuditi potpuno opremanje skladišta, uveli smo u ponudu novi prodajni asortiman - viličare.

Paletni elektro viličar sa Li-ion baterijom ATOM PTE15Q

U ponudi su trenutno tri kategorije viličara: ručni paletni, ručni elektro paletni i visoko podizni viličari, sa različitim tehničkim specifikacijama i namjenama rada.

Radi se o viličarima brenda Noblelift, jednog od najvećih globalnih proizvođača viličara s prodajom većom od milijun komada godišnje i s više od 2.500 zaposlenika.

Tvrtka Primat Logistika će osim prodaje, nuditi prodaju rezervih dijelova i uslugu održavanja i servisa viličara.

Za bilo kakva pitanja i savjete, slobodno se obratite našim stručnjacima na e-mail: skladisna@primatlogistika.hr  ili na broj: +385 1 2079 702.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM