Uredske stolice i fotelje

Proizvoda: 119

Uredske stolice

Uredska stolica ACTION

Action je menadžerska fotelja sa izdržljivim mehanizmom nosivosti 150 kg. 

Uredske stolice

Uredska stolica NEW MALICE

Radna stolica New Malice ima nagibni mehanizam sa automatskim podešavanjem otpora kako bi se prilagodio vašem tijelu i pokretima.

Uredske stolice

Uredska stolica ATHOS

Uredska stolica sa prozračnim mrežastim naslonom. Nudi mogućnost podesive visine i dubine sjedala te jedinstvenu funkcionalnu lumbalnu podršku.

Uredske stolice

Uredska stolica ZAIRA

Elegantna uredska stolica Zaira visokog naslona i zaobljenog oblika pruža dobru potporu donjem dijelu leđa, što omogućuje udobno sjednje na dulje vrijeme.

Uredske stolice

Uredska stolica WRAP PLUS

Visoki naslon i zaobljeni oblik uredske stolice Wrap Plus pružaju dobru potporu donjem dijelu leđa. Sjedenje je udobno dulje vrijeme te omogućuje pravilno držanje.

Uredske stolice

Uredska stolica ELLIE PRO

Kolekcija Ellie Pro stvorena je za radni prostor, ali njegova svestranost i multifunkcionalnost čine ga savršenim izborom za urede, konferencijske dvorane i hotelska predvorja. 

Uredske stolice

Uredska stolica MYTURN

Uredska stolica MyTurn predstavlja najvišu razinu elegancije i stila. Precizna kožna presvlaka s aluminijskim komponentama daje kolekciji MyTurn osjećaj vrhunskih proizvoda. 

Uredske stolice

Uredska stolica TRILLO PRO

TrilloPro je stolica za sve. Jednostavna, ali ne i dosadna. Uredska stolica TrilloPro odgovor je na potrebu za modernim uredima koji spajaju koncept radnog prostora i prostora za opuštanje i druženje korisnika.
od 220,00 € + PDV

Uredske stolice

Uredska stolica ACCIS PRO

Uredska stolica AccisPro je stolica iz najnovije kolekcije sa zadatkom koji se odnosi na trend "aktivnog sjedenja". AccisPro primjer je spoja pametnih rješenja i dizajna.
od 595,00 € + PDV

Uredske stolice

Uredska stolica HAG SOFI

HAG SoFi je funkcionalna stolica pogodna za različite aktivnosti i tipove tijela. Vizualno primamljiva i udobna, ali i prepuna pametnih funkcija. Dizajnirana je kako bi ostavila dobar dojam te može biti idealna za Vaš osobni radni stol ili za radno okruženje za više korisnika. 

Uredske stolice

Uredska stolica HAG CAPISCO

HÅG Capisco je ikona među dizajnerskim stolicama koja i dalje izdržava test vremena. Svojim sveukupnim jedinstvenim oblikom nudi bezbroj načina za sjedenje ili polu stajanje što Vas potiče da tijekom dana promijenite svoj položaj – sjedenje sa prednje strane, sa stražnje strane ili bočno.
od 1.350,00 € + PDV
Prikazana cijena za osnovni model!

Uredske stolice

Uredska stolica HAG CAPISCO PULS

HÅG Capisco Puls pruža vam sve prednosti HÅG Capisco uredske stolice, osim što je lakša. Za opuštena okruženja kao što su kreativna radna mjesta, HÅG Capisco Puls  je odlični izbor.

Uredske stolice

Uredska stolica GIROFLEX 313

Model stolice Giroflex 313 je stolica koja je prikladna za svakog korisnika te samim time i za suvremeni ured. Tajna Giroflex stolice je u samom "Balance move" sistemu koju je razvila tvornica Giroflex.

Uredske stolice

Uredska stolica LIGHT UP

Elegantna uredska stolica koja se ističe svojim modernim zaobljenim linijama. Naslon za leđa može biti mrežasti ili tapecirani.
od 360,00 € + PDV

Uredske stolice

Uredska stolica VIOLLE

Violle je vrhunska uredska stolica koja pažnju privlači svojim elegantnim dizajnom i profinjenim, plemenitim oblikom. Jednostavan, ali impresivan aluminijski okvir spaja naslon i sjedište u skladnu cjelinu.
Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM