Uredske stolice i fotelje

Proizvoda: 118

Uredske stolice

Uredska stolica MOTTO

Klasična uredska stolica od kvalitetnih materijala. Baza stolice dostupna u PVC ili kromiranoj izvedbi. Uredska stolica ima velike mogućnosti podešavanja visine sjedišta i naslona. Udobno sjedište i naslon za leđa dostupni su presvučeni u tkaninu ili u kožu.

Uredske stolice

Uredska stolica PLAYA

Kvalitetna uredska stolica Playa je kombinacija funkcionalnosti i ergonomije. Udoban, potpuno tapecirani naslon savršeno se uklapa na sjedalo.

Uredske stolice

Uredska stolica RAYA

Pristupačna i kvalitetna uredska stolica klasičnog i funkcionalnog dizajna. Ova stolica za urede ima syncro mehanizam i podesiva je po visini. Naslon za leđa i sjedište tapecirani su tkaninom, a svojom mekoćom i udobnošću uredska stolica omogućava duže radne napore bez umaranja.
228 € + PDV (250 € + PDV)
10%

Uredske stolice

Uredska stolica EOLO

Jednostavna uredska stolica suvremenog dizajna. Sjedište i naslon za leđa tapecirani su tkaninom. Svojom udobnošću omogućavaju dugotrajno sjedenje i rad bez napora. Rukonasloni uredske stolice su dostupni prema izboru kupca.

Uredske stolice

Uredska stolica VERIS NET

Managerska stolica modernog dizajna s mekanim sjedištem i naslonom za glavu. Mogućnost podešavanja rukonaslona i naslona za glavu po visini i kutu.

Uredske stolice

Uredska stolica 130

Managerska ergonomska stolica. Suvremene zaobljene linije i kromirani detalji daju ovoj stolici luksuzni izgled.

Uredske stolice

Uredska stolica ZOE

Zoe je uredska stolica koja može biti menadžerska ili operativna. Jednostavna, elegantna i kvalitetna stolica za one koji vole klasične urede, a uz to im je bitna i kvaliteta stolice. 

Uredske stolice

Uredska stolica XENON

Funkcionalna uredska stolica za ljude koji većinu vremena na poslu provode sjedeći. Moderni naslon za leđa dostupan je prevučen u tkaninu ili kožu. Uredsku stolicu je moguće dodatno prilagoditi potrebama kupca pomoću opcija naslona za glavu i rukonaslona podesivih po visini.

Uredske stolice

Uredska stolica XENON NET

Vrhunska radna uredska stolica suvremenog i privlačnog dizajna. Zbog mekanog tapeciranog sjedišta i mrežastog naslona za leđa ovo je savršena stolica za 24 satno sjedenje.

Uredske stolice

Uredska stolica WOW

Vrhunska managerska stolica s izuzetno velikim mogućnostima podešavanja. Prilagodite stolicu svojim potrebama i fizičkoj konstituciji. Mogućnost podešavanja visine stolice, nagiba naslona za leđa, te rukonaslona po visini i kutu. Uredska stolica je izuzetno ergonomska i omogućava dugotrajan rad bez umaranja.

Uredske stolice

Uredska stolica RIO

Jednostavna uredska stolica suvremenog dizajna. Sjedište tapecirano tkaninom, naslon iz mreže crne boje.
150 € + PDV (175 € + PDV)
15%

Uredske stolice

Uredska stolica FLY

Ova funkcionalna uredska stolica suvremenog dizajna pruža veliku udobnost prilikom uredskog rada.

Uredske stolice

Uredska stolica IRIS

Dizajnerska uredska stolica po mjeri suvremenog menagera. Zaobljene i mekane linije daju ovoj stolici moderan i privlačan izgled. Kromirani rukonasloni na uredskoj stolici dodatno su obloženi mekanim materijalom kako bi pružili udobnu i mekanu podršku rukama tijekom rada.

Uredske stolice

Uredska stolica NEWNET

Moderna uredska stolica dostupna u velikom broju kombinacija i boja. Mekano i udobno sjedište presvučeno u tkaninu ili kožu dostupno je u bijeloj, zelenoj, crnoj ili bež boji.

Uredske stolice

Uredska stolica JUMP

Jednostavna i moderna uredska stolica s rukonaslonima podesivima po visini koji pružaju odmor rukama tijekom dugotrajnog rada na računalu. Stolica je dostupna u više boja – crvenoj, bijeloj ili crnoj. Naslon za leđa i sjedište mogu biti presvučeni u tkaninu ili kožu, ovisno o željama kupca. Naslon za glavu u ponudi kao dodatna opcija.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM