Uredske stolice i fotelje

Proizvoda: 118

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica Xenon

Zahtjevnijim kupcima nudimo konferencijsku stolicu Xenon. Ova stolica pruža iznimnu udobnost. Sjedište i naslon konferencijske stolice presvučeno je tkaninom. Kromirane noge u obliku skija pružaju vrhunsku stabilnost i izdržljivost konferencijske stolice.

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica MY TURN

My Turn je konferencijska stolica čije elegantne linije sjedala i naslona, zajedno s prikladno odabranim naslonima za ruke, daju ovom modelu sliku luksuzne konferencijske stolice.

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica La Mia

Ova konferencijska stolica svakome će omogućiti duže sjedenje bez imalo neudobnosti. Sjedište stolice je vrlo udobno. Udoban mrežasti naslon omogućava vrhunski komfor i prozračivanje. Čvrste, ali elegantne kromirane noge pružaju iznimnu stabilnost.

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica ACOS

Konferencijska stolica Acos je udobna menadžerska konferencija stolica savršena za dvorane i sale. Ova konferencijska stolica modernog dizajna savršeno će se uklopiti u prostor svake moderne tvrtke.
167,00 € + PDV
Dostupno sa zalihe!
30%

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica Filò

Glavne odlike konferencijske stolice Filò su jednostavnost i praktičnost, ali bez ikakvog gubitka stila i elegancije.

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica WAIT L

Ova moderna konferencijska stolica elegantnog dizajna odaje istančan ukus njenog vlasnika. Kromirane noge u obliku skija pružaju vrhunsku stabilnost i izdržljivost stolice. Svaki kupac je u mogućnosti odabrati biti presvučeno kožom ili tkaninom. Naslon konferencijske stolice može hoće li sjedište stolice biti nizak ili visok.

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica Arca

Ukoliko želite ostaviti dojam vrhunske profesionalnosti i istančanog ukusa, konferencijska stolica Arca je savršen odabir za vas. To pogotovo vrijedi za izvedbu stolice s kromiranim nogama u obliku skija. Sjedište i naslon stolice mogu biti presvučeni kožom ili tkaninom, ovisno o željama kupca.

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica Stella

Ovaj model konferencijske stolice nije popularan bez razloga. Radi se o vrlo jednostavnoj, praktičnoj, ekonomičnoj, ali i udobnoj stolici. Može se koristiti u uredima i raznim drugim poslovnim i javnim prostorima. Udobno sjedište konferencijske stolice može biti presvučeno tkaninom ili kožom, ovisno o željama i potrebama kupca.

Konferencijske stolice

Konferencijska stolica CITY

Ova konferencijska stolica futurističkog dizajna savršeno će se uklopiti u prostor svake moderne tvrtke. Također je sjajna za bilo kakve druge poslovne i javne prostore, uključujući škole, sveučilišta i hotele.
81,00 € + PDV
Dostupno sa zalihe!
30%

Industrijske i radne stolice

Laboratorijska stolica BASIC

Laboratorijska stolica Basic je jednostavno rješenje za laboratorij. Svojim jednostavnim i osnovnim dizajnom objedinjuje sve značajne uvjete za laboratorije s jednostavnim zahtjevima.

Industrijske i radne stolice

Laboratorijska stolica NEXXIT

Laboratorijska stolica Nexxit s ergonomski sjedalom i naslonom koji se sužava prema gore. Odlikuje je ergonomski oslonac, jednostavno rukovanje i specifični zahtjevi koje ispunjava.

Industrijske i radne stolice

Laboratorijska stolica LABIST

Laboratorijska stolica Labist, uz higijenski dizajn, udobnost, ergonomske dimenzije i konstrukciju, ispunjava sve zahtjeve za modernu laboratorijsku stolicu.

Industrijske i radne stolice

Laboratorijska stolica NEON

Laboratorijska stolica Neon spoj vrhunske ergonomije i udobnosti, omogućava maksimalnu slobodu kretanja, fleksibilnost i otpornost. 

Industrijske i radne stolice

Laboratorijska stolica LABSTER STOOL

Laboratorijski stolac visoke udobnosti i ergonomije. Periva presvlaka i otporna na dezinficijense.

Industrijske i radne stolice

Laboratorijska stolica LABSTER

Laboratorijska stolica Labster higijenski dizajn i jednostavna konstrukcijsko rješenje koje se prilagođava radu u laboratoriju. Periva presvlaka i otporna na dezinficijens. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM