Arhiv Primorsko-goranske županije

Arhivska rješenja za Vaše povijesne vrijednosti i pravne dokumente koji zaslužuju inteligentna rješenja za pohranu. Pokretnim regalima Compactus maksimalno povećajte kapacitet Vašeg uredskog/arhivskog prostora.

Unatoč sve većoj digitalizaciji, mnoge vrste dokumenata i objekata još uvijek trebaju biti pohranjeni u fizičkoj arhivi. Dokumenti pravne i povijesne vrijednosti često moraju biti u izvornom obliku. Neke tvrtke će odabrati održavanje arhive kroz jednostavan i brz pristup.

Kako maksimalno iskoristiti kapacitet za pohranu dokumenata

Odabirom pravog sustava za pohranu kao što su pokretni arhivski regali Compactus, svaki dio sobe za arhiviranje može se učinkovito iskoristiti te svi dokumenti ostaju na dohvat ruke. Najveća prednost arhivskih pokretnih regala je velika iskoristivost prostora, čak do 80%. Projektanti tvrtke Primat Logistika pomoći će vam da maksimalno iskoristite svoj raspoloživi prostor, te maksimizirate kapacitet pohrane dokumenata.

Čuvajte vašu vrijednu zbirku dokumenata

Za sigurno i dugoročno čuvanje povijesno arhivskih dokumenata potrebni su posebni uvjeti. Ventilacijski kanali i filteri osiguravaju optimalnu klimu za zaštitu arhiva od prašine i plijesni.

Pogledajte kao smo pronašli rješenje za arhivu u primorsko-goranskoj županiji gdje smo opremili novu zgradu pokretnim arhivskim regalima Compactus na elektro pogon. Ukupni dobiveni kapacitet iznosi preko 3800 metara dužnih koji se rasprostire na tri kata zgrade. Sada je pristup arhivskoj građi puno jednostavniji i brži te je građa zaštićena od utjecaja vlage i prašine. Najveća prednost pokretnih regala na elektro pogon je što se regali nakon radnog vremena sami razmiču na određenu udaljenost te time osiguravaju optimalne uvjete vlage i temperature za samu građu, što ju čini dugotrajnijom.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM