Badel 1862. - Edukacijski centar

Dugogodišnja suradnja s tvrtkom Badel 1862. d.d. nešto je što nas čini ponosnima. Kao rezultat nove suradnje tvrtke koja je sinonim za jaka alkoholna pića i vina na regionalnom tržištu, široj je javnosti predstavljen novi edukacijski centar.

Tvrtka Badel 1862. odlučila je urediti dio prostora, čija će namjena biti edukacija partnera i vanjskih suradnika. Uz edukacije, prostor će služiti i kao svojevrsni showroom, gdje će se održavati različiti eventi predstavljanja novih proizvoda i noviteta u industriji pripreme i usluživanja pića.

Badel 1862. - edukacijski centar

Kao i u interijeru restorana i shopa koje smo prethodno opremili, u dizajnu prevladavaju crni detalji, cigla i masivni drveni elementi koji tvore skladne cjeline i dizajnerske elemente.

U središtu prostora dominira masivni šank, dok na zidu pažnju odvlači veliki ekran koji će služiti za prikazivanje multimedije tijekom održavanje različitih evenata.

Na zidu su izvedene efektne police od masivnog drva, koje drži crna konstrukcija a svaka polica je i posebno osvijetljena, kako bi sadržaj na polici, piće iz asortimana tvrtke Badel bio posebno naglašen.

Cijelom dužinom i unutar šanka izvedena je i inox kuhinja s pripadajućim elementima, za praktično i nesmetano vršenje ugostiteljske djelatnosti.

Badel 1862. - toalet

Osim edukacijske dvorane, opremljeni su i popratni prostori - manje skladište i dva odvojena toaleta.

Za edukacijsku dvoranu isporučeni su visoki stajaći stolovi i barske stolice koje će poslužiti posjetiteljima da lakše prate edukacije i novitete iz Badela, uz naravno neizbježnu degustaciju vrhunskih proizvoda iz njihovog asortimana.

Zahvaljujemo se još jednom tvrtki Badel na odličnoj suradnji, te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM