CARNET - regionalni obrazovni centri u Hrvatskoj

Iznimno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom CARNET s obzirom na to da je njihov projekt  'e-Škole' proglašen jednim od 12 najboljih edukacijskih projekata u svijetu.

Slijedno tome otvorili su nove Regionalne obrazovne centre-ROC ( Osijek, Rijeka, Split, Varaždin i Zagreb). Svih pet ROC-eva otvoreno je istovremeno uz videokonferencijsko uključivanje, a središnja svečanost održana je u Prvoj gimnaziji Varaždin gdje je otvaranju ROC-a, uz čelne ljude CARNET-a i pilot projekta e-Škole, prisustvovala i ministrica znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Blaženka Divjak.

Regionalni obrazovni centri su multifunkcionalni i tehnološko-inovativni prostori namijenjeni obrazovnim aktivnostima u sklopu škola, ali i za razna edukativna događanja u organizaciji lokalnih zajednica.Svaki ROC opremljen je i multifunkcionalnim namještajem koji svojom modularnošću omogućava brzu izmjenu postava učionice, ovisno o načinu izvedbe edukacije.

U lounge zoni smo kombinirali plavu, crvenu, zelenu i žutu boju koja daje posebnu skladnost boja. Prostor smo dodatno obogatili Vancouver Lite dvosjedom u dvije nijanse crvene i zelene boje u kombinaciji sa sivom pregradom, te povišenim stolicama Ariz u plavoj, crvenoj, žutoj i zelenoj boji koje prostoru daju dodatni ugođaj. Ostali namještaj stolići, taburei te fotelje dizajnirani su po mjeri, te tribina koja je uređena s jastucima duž cijelog prostora koji joj daje dodatnu funkcionalnost.

U edukativnoj dvorani koristili smo konferencijske stolice Olo savršene za male i pokretne radne prostore, te stolove koji su izrađeni po mjeri.   

Potražite na našim stranicama više o opremanju objekata.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM