Centar za kulturu Crikvenica

Od svojeg osnutka od 1996. godine Centar za kulturu u Crikvenici jedno je od mjesta gdje građani Crikvenice i okolice mogu utažiti svoje kulturne potrebe. Svoje ime centar duguje prvom hrvatskom profesionalnom knjižničaru i prvom sveučilišnom knjižaru – dr. Ivanu Kostrenčiću. 

Od svojeg osnutka od 1996. godine Centar za kulturu u Crikvenici jedno je od mjesta gdje građani Crikvenice i okolice mogu utažiti svoje kulturne potrebe. Svoje ime centar duguje prvom hrvatskom profesionalnom knjižničaru i prvom sveučilišnom knjižaru – dr. Ivanu Kostrenčiću. Težnju da bude središte kulturnih zbivanja Centar upotpunjuje svojim glazbeno-scenskim, izložbeno-galerijskim te izdavačkim aktivnostima.

S obzirom na to da je Centar središnje mjesto okupljanja brojnih udruga koje djeluju pri Uredu za kulturu, pridonijeli smo funkcionalnosti prostora našim uredskim namještajem izrađenim po mjeri. Arhivski ormari s kliznim vratima izrađeni su od visokokvalitetne oplemenjene ploče iverice, a prostor je maksimalno visinski iskorišten s upotrebom pokretnih ljestvi na ormarima predviđenim za pohranu dokumenata i umjetnina.

Uredske prostorije opremili smo uredskim stolovima, udobnim konferencijskim stolicama tipa Wait te arhivskim ormarima s rolo vratima.

Novoopremljenu multifunkcijsku dvoranu krase moderne sklopive stolice odnosno fotelje s preklopnim sjedištem koje će posjetiteljima pružiti maksimalnu udobnost tijekom korištenja. Za potrebe raznih glazbenih i scenskih prikaza, uredili smo i „daske koje život znače“; pozornicu s kazališnim zastorom na električni pogon s daljinskim upravljanjem iza kojeg će, nadamo se, „cijeli svijet biti pozornica“.

Više o opremanju kino dvorana i kazališta možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM