Ekonomski fakultet Zagreb

01.prosinac 2015.godine je zaista bio svečan dan za Ekonomski fakultet u Zagrebu. Osim što se taj dan slavila 95-a obljetnica te Dan fakulteta na taj dan je svečano otvorena novouređena knjižnica na koju možemo reći da smo uistinu ponosni.

Sami prostor čitaonice obuhvaća oko 900 m2, a sastoji se od čitaonice, prostora na galeriji sa stolovima s računalima, prostora za udžbenike i referentnu zbirku te prostorija za građu na elektronskom mediju.

Povećanjem centralnog stubišta, malim prostornim intervencijama kao i preoblikovanjem ulaznog dijela, novim namještajem u potpuno drugačijim tonovima od dosadašnjeg dobiven je puno ugodniji prostor za rad i boravak studenata. S obzirom da je knjižnično dokumentacijski centar središnje mjesto za dobivanje informacija sa kulturnog, komunikacijskog i socijalnog aspekta te da se njime koristi više 12 000 korisnika možemo reći da je to središnje mjesto fakulteta.

Taj svečani dan svojim prisustvom obilježili su prorektori zagrebačkog sveučilišta, prodekani fakulteta, projektanti i arhitektice, autor grafita, mnogobrojni djelatnici fakulteta te predstavnici tvrtki izvođača radova među kojima smo sa ponosom stajali i mi.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM