Fidelta d.o.o. - Zagreb

Nove urede farmaceutske kompanije Fidelta u Hondlovoj ulici opremili smo modernim kuhinjama i prostorima blagavaonice.

Odjel opremanja za tvrtku Fidelta izradio je prijedlog uređenja (idejno rješenje) i izveo dvije kuhinje s pripadajućim blagavaonskim prostorom kao i prostorom za odmor zaposlenika.

Arhitekti Primat Logistike uključeni u projekt dizajnirali su linijsku kuhinju, sa dva bočna visoka elementa u kojima se nalaze ugradbeni hladnjaci, kako bi kuhinja izgledala urednije i modernije.

Fidelta - render prikaz veće kuhinje

Iznad niskih elemenata nalaze se viseći elementi do pune visine stropa, a svojom širinom odgovaraju dimenzijama vrata u donjim elementima.

Uz samu (veću) kuhinju, dizajniran je pult za odlaganje hrane, jednake boje i završne obrade kao i elementi kuhinje.

U blagavaonici imamo tri tipa sjedenja, za različite kombinacije odmora i pauze. Izrađeni su klasični blagavaonski stolovi sa drvenim stolicama za ručak, lounge tip sjedenja u tapeciranim stolicama sa okruglim stolovima za neobavezno druženje i barski stolovi sa barskim stolicama podesivima po visini.

Druga manja kuhinja u drugom objektu, projektirana je i izvedena po istim elementima dizajna kao i prethodno opisana veća kuhinja, sa nekim specifičnostima zbog veličine prostora; blagavaonski prostor sastoji se od barskih stolova i stolica te frižider nije dio ugradbenog elementa.

Fidelta - render prikaz manje kuhinje

Uz izradu idejnog rješenja, koje možete vidjeti na renderima u sklopu ovog članka, Primat Logistika je bila zadužena za kompletno izvođenje opremanja, što uključuje izradu namještaja po mjeri (kuhinja, stolovi, pult za odlaganje hrane, itd.) i opremanje trgovačkom robom (stolice).

Završne rezultate projekta opremanja navedenih prostorija, pogledajte u fotogaleriji.

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM