Gradska knjižnica Crikvenica

Ako još nemate svoju člansku iskaznicu, onda ćete nakon ovih fotografija zasigurno požuriti i učlaniti se u novouređenu knjižnicu na koju smo jako ponosni! Naime, početak godine gradska knjižnica u Crikvenici dočekala je u novom ruhu.

Naročito smo ponosni na namještaj izrađen po mjeri za dječji odjel knjižnice koji je nastao u suradnji s ravnateljicom gđom. Krmpotić. Upotrebom zabavnih i šarenih elemenata stvorili smo ugodan, jedinstven i inspirativan prostor koji će najmlađe članove potaknuti na posjet knjižnici i dodatno poticati kulturu čitanja.

Novi knjižni regali tipa Sysco s oblogom od iverala u plavo-bijeloj kombinaciji savršeno pristaju uz uredske fotelje tipa Duke. Knjižne police, stolovi, uredske stolice te ostala oprema za opremanje interijera skladno su uklopljeni u prostor. Ljubazni djelatnici od sada će vas dočekivati na novim uredskim stolicama tipa Newnet. Ormari sa staklenim vratima knjižnici će osim za potrebe knjiga služiti i za pohranu medija poput CD-a i DVD-a.

Zavičajnu zbirku upotpunili smo staklenim vitrinama izrađenim po mjeri koje prostoru daju prozračnost, a posjetiteljima će nuditi uvid u povijest i kulturu Crikvenice i okolice.

Detaljnije o proizvodima koje smo koristili u opremanju možete pronaći na našoj stranici u kategoriji Opremanje knjižnica i muzeja.

„Ostati ravnodušan prema knjizi znači lakomisleno osiromašiti svoj život."

                                                                                                     Ivo Andrić

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM