Gradska knjižnica Franjo Marković - Križevci

Sjećate se osjećaja kada ste kao dijete dolazili u knjižnicu sa iskaznicom ispisanom na svoje ime? Osjećaj ponosa, odgovornosti, uzbuđenja……..?

Okruženi mnoštvom polica ispunjenih raznim knjigama koje su bile i još jesu neiscrpan izvor znanja i informacija i danas se tamo osjećamo kao u nekom drugom svijetu.

Zato nam je svima u Primat Logistici bilo iznimno drago sudjelovati u nečemu što će uvelike biti dio dječjeg odrastanja, a i kasnije dio života.

S obzirom da se u knjižnici provode razne aktivnosti usmjerene na promicanje čitanja, umjetnički odgoj, učenje, često se ugošćuju pisci, izmjenjuju se izložbe likovnih umjetnika, održavaju znanstveno popularna predavanja te razne druge aktivnosti, veliki je izazov bio opremiti prostor da bude potpuno funkcionalan i skroz iskorišten.

Knjižni regali, police za opremanje knjižnica, stolovi, stolice raznih modela te drugu raznu opremu kao što su plexy podupirači, žičani panoi za izlaganje, ormarići sa kliznim staklenim vratima, sve je to sada dio Gradske knjižnice Franjo Marković koja svakodnevno dočekuje najmlađe i nas starije širom otvorenih vrata.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM