Gradska ljekarna Dubrava

S našim dugogodišnjim klijentom Gradska ljekarna Zagreb, završili smo još jedan projekt opremanja nekoliko njihovih prostorija na lokaciji u Dubravi.

Svaki projekt koji dobijemo započinjemo savjetovanjem s klijentom, uzimajući u obzir njihove potrebe i želje te je tako bilo i sada.

Na objektu smo započeli s građevinsko obrtničkim radovima na čelu sa stručnim timom naših inženjera i kooperanata, a projekt smo završili sa uređenjem potpuno se prilagodivši prostoru koji nas je zatekao.

Za potrebe opremanja ljekarne u Dubravi, izrada idejnog rješenja i 3d vizualizacije, zahtijevala je potpunu funkcionalnost te maksimalnu iskoristivost prostora.

Prodajnim prostorom dominira moderan prijemni pult u bijeloj boji  sa okvirom u boji svijetlog bagrema sa ugrađenom kliznom staklenom stijenom.

Prostor je dodatno upotpunjen sistemom zidnih i samostojećih polica, također u bijeloj boji sa okvirom svijetlog bagrema dok se u skladišnom prostoru nalaze jednostavniji sistemi polica čija je osnovna funkcija maksimalna iskoristivost. 

Rješenja poput metalnih ljekarničkih ladičara (profesionalnih ladičara za pohranu lijekova) od osobite su važnosti pri opremanju ljekarni, stoga je i za ovaj projekt opremanja bilo neophodno prostor opremiti istima. Ladičari su također izrađeni u bijeloj boji kako bi korespondirali s prijemnim pultom te dali osjećaj povezane cjeline.

Izvrstan dodatak tome su staklene police na kojima se nalaze razni proizvodi koji smiju biti izloženi prema pravilima farmaceutske industrije.

Na našoj stranici možete pronaći više o opremanju ljekarni.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM