Gradska vijećnica Crikvenica

Od prosinca 2017. godine grad Crikvenica dobio je novoopremljenu gradsku vijećnicu. Na ovaj način, građani su bogatiji za još jedan funkcionalan prostor koji će osim za redovite sastanke vijećnika građanima služiti u brojne kulturne svrhe. 

Sudbonosno „da“ u prostorima vijećnice izreći će i mnogi bračni parovi, a mi smo se potrudili da im taj svečani čas bude još ljepši.

Kako bi gradskim vijećnicima osigurali ugodan boravak na radnom mjestu, gradsku smo vijećnicu opremili vrlo atraktivnim i modernim sklopivim sjedalicama. Opremanje objekta upotpunili smo i s ostalim uredskim namještajem kao što su uredski stolovi te uredske stolice tipa Newnet. Moderan dizajn, podesiv sinkro mehanizam, aluminijska piramidalna baza, podesivi rukonasloni, ergonomski prilagođeno sjedište, naslon s lumbalnom podrškom te pristupačna cijena čine ovaj uredski stolac jednim od naših najprodavanijih proizvoda.

U našem širokom asortimanu uredskih stolica i fotelja koji se nalazi na našim stranicama pronađite idealan odabir za vaš poslovni prostor. Ako želite pogledati naše stolce i fotelje uživo, posjetite naš izložbeni prostor na adresi Zastavnice 11.

Ideju za opremanje dvorana pronađite na našim stranicama u kategoriji Opremanje amfiteatarskih dvorana.

Za opremanje dvorana koje imaju namjenu kina ili kazališta posjetite kategoriju Kino dvorane i kazališta

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM