Knjižnica i čitaonica Đuro Sudeta - Garešnica

Stručnjaci Primat Logistike opremili su suvremeni interijer knjižnice Đuro Sudeta u Garešnici koja se prostire na površini od 700 četvornih metara.

Nakon dvogodišnje temeljite obnove zgrade u Garešnici, knjižnica i čitaonica Đuro Sudeta otvorena je sada kao moderna, suvremeno opremljena kulturna ustanova s odjelima za djecu i odrasle, višenamjenskom dvoranom, igraonicom i drugim sadržajima.

Pučka čitaonica u Garešnici osnovana je prije 135 godina, davne 1887. godine, u sastavu Matice ilirske, a osim bogate povijesti, knjižnicu i čitaonicu sada čeka vedra budućnost.

Za opremanje interijera angažirani su stručnjaci iz Primat Logistike, koji su svoje znanje i bogato iskustvo u opremanju interijera od kulturnog značaja još jednom potvrdili.

Knjižni regal Sysco s drvenim oblogama

Od opreme isporučeni su knjižni regali Sysco, pokretni arhivski regali Compactus te popratni namještaj po mjeri, stolice, stolovi i drugo.

Stranice knjižnog regala Sysco "obučene" su u drvene obloge, dok je pokretni regal Compactus čije je glavna karakteristika ušteda prostora, isporučen na ručni pogon.

Pokretni arhivski regal Compactus - ručni pogon

Obratite nam se s povjerenjem, naši stručnjaci za opremanje interijera udahnuti će novi život bilo kojoj vrsti poslovnih prostora.

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM