Gradska knjižnica Sveta Nedelja

Projekt građevinsko-obrtničke obnove zgrade gradske knjižnice u Svetoj Nedelji projekt je koji je uspješno realiziran u 2021. godini od strane našeg odjela "građevine".

Za investitora Grad Svetu Nedelju, građevinski odjel Primat Logistike izveo je građevinske i obrtničke radove u obnovi i nadogradnji nove Gradske knjižnice. Zgrada knjižnice se nalazi u zoni zaštite kulturno-povijesne cjeline Grada Sveta Nedelja te ista ima svojstva kulturnog dobra.

Gradska knjižnica Sveta Nedelja - 14 - Primat Logistika

Zgrada je u potpunosti sanirana, a vanjska fasada vraćena je u izvornu boju iz prve polovice 19.stoljeća, kada je zgrada imala svrhu Društvenog doma.

U prizemlju će se nalaziti dječji odjel i čitaonica, dok će u aneksu biti smještena dvorana. Na katu će biti organiziran slobodni pristup knjigama, a osiguran je i prostor za udruge koje će imati zaseban ulaz u zgradu.

Zahvaljujemo se investitoru - Gradu Sveta Nedelja na suradnji, a veliku fotogaleriju nove zgrade knjižnice pogledajte u galeriji.

Gradska knjižnica Sveta Nedelja - 21 - Primat Logistika

Vezane datoteke

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM