Ljekarna Velika Gorica

S našim klijentom ljekarne Zagrebačke županije, završili smo uspješan projekt opremanja nekoliko prostorija ljekarne Velikoj Gorici.

Svaki projekt započinje s projektiranjem i savjetovanjem, uzimajući u obzir potrebe i želje svakog klijenta.
Na objektu smo započeli s građevinsko obrtničkim radovima na čelu sa stručnim timom naših inženjera i naših kooperanata, a onda je finalni "touch" dao naš Odjel Opremanja u suradnji s našim vrijednim stručnjacima montaže.

Za potrebe opremanja ljekarne u Velikoj Gorici izrada idejnog rješenja i 3d vizualizacije zahtijevala je potpuno funkcionalnost te maksimalnu iskoristivost prostora. Prostorom dominira bijela boja te svijetli tonovi s mjestimičnim crnim elementima radi postizanja boljeg kontrasta.

Nadalje, bili smo vođeni i najsuvremenijim zahtjevima farmaceutske industrije te potrebama ljekarnika i naravno, kupaca.

Prodajnim prostorom dominira moderan prijem pult (pult blagajna) izrađen u MDF-u te lakiran u bijeloj boji visokog sjaja složenog L oblika. Atraktivnost je dodatno naglašena asimetričnim oblikom stola te naglašenim linijama. Samostojeći izložbeni elementi u obliku valjka te kružne police u izlogu koje su obješene o sajle, u crnoj i bijeloj boji, izvrsno upotpunjuju prodajni prostor ljekarne te što je najvažnije, zovu na kupnju!

Prostor je dodatno upotpunjen sistemom zidnih i samostojećih polica, također u bijeloj boji, dok se u skladišnom prostoru nalaze jednostavniji sistemi polica zemljanih tonova čija je osnovna funkcija maksimalna iskoristivost. 

Rješenja poput metalnih ljekarničkih ladičara (profesionalnih ladičara za pohranu lijekova) od osobite su važnosti pri opremanju ljekarni, stoga je i za ovaj projekt opremanja bilo neophodno prostor opremiti istima. Ladičari su također u MDF-u u bijeloj boji visokog sjaja kako bi korespondirali s prijemnim pultom te dali osjećaj povezane cjeline.

Kako bi se prostor maksimalno iskoristio, na ladičare je dodan regal također bijele boje, no crnog obruba kako bi se prodajno-izložbeni prostor dodatno naglasio. Izvrstan dodatak tome su staklene police na kojima se nalaze razni proizvodi koji smiju izloženi prema pravilima farmaceutske industrije.

Opremili smo i zajedničke prostorije djelatnika ljekarne. Prostoriju za sastanke opremili smo stolom te uredskim stolicama sive i žute boje te uredskim namještajem, dok smo prostor gdje nastaju razni ljekarnički pripravci upotpunili smo samostojećim te zidnim regalima sa sustavom polica s ormarićima. 

Na kraju, opremili smo i edukacijski prostor ljekarne edukacijskom pločom te konferencijskim stolovima.

Na našoj stranici možete pronaći više o opremanju ljekarni.

Potražite na našim stranicama više o opremanju objekata.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM