Pomorski fakultet u Splitu

Od kraja 1950-ih godina u Splitu je prisutno visokoškolsko obrazovanje pomoraca. Tada je osnovana prva Viša pomorska škola u Splitu. Danas na fakultetu mnogi mladi ljudi uče znanja i vještine vezane uz more te kako pravilno njime gospodariti. Kako bi profesorima i studentima prostor bio puno ugodniji pomogli smo u opremanju prostora. 

Tako smo krajem godine završili naš projekt opremanja Pomorskog fakulteta u Splitu.

Aula fakulteta namijenjena je ponajviše studentima koji u njoj borave u svoje slobodno vrijeme između predavanja ili pak čekaju u redu za studentsku referadu. 

Da im vrijeme ugodnije i ljepše prođe, aulu smo uljepšali recepcijskim pultom od kombinacije lakiranog medijapana i iverala u imitaciji orahovine na kojem mogu pronaći zanimljive informacije, obrasce ili stručne časopise. U lounge zoni kombinirali smo plavu, sivu, zelenu i žutu boju koje su auli dale posebnu skladnost. Fotelje modela Sorriso u dvije nijanse sive te u žutoj boji savršeno pristaju uz vješalice za odlaganje odjeće modela Seven.

Prostor je obogaćen plavim dvosjedima modela Vancouver Lite u kombinaciji sa sivom pregradom. Klub stolići, taburei te sjedeće klupe izrađene po mjeri s ojastučenjem duž cijelog prozora dale su prostoru funkcionalnost i maksimalnu iskoristivost. Modularna sjedeća garnitura UpDown u zeleno-sivoj kombinaciji omogućit će prostoru uvijek novi i drukčiji izgled zato što dozvoljava da se svi elementi preslaguju po želji. Panelne klizne zavjese s printom koje se nalaze na prozorima dizajnirane su po mjeri kako bi respondirale muralu u istim bojama.

Osim aule, Pomorski fakultet smo opremili novim uredskim namještajem i uredskim stolicama. Konferencijska dvorana dobila je novi konferencijski stol izrađen po mjeri. Stol je u cjelosti izrađen od lakirane srednje guste vlaknatice (MDF). Sudionici sastanaka sjedit će na novim konferencijskim stolicama modela City.

Svim profesorima i studentima želimo mirno more i puna jedra!

Ako imate potrebu za opremanjem poslovnih prostora pogledajte ideje u kategoriji Opremanje objekata. Prilagođavamo se svim vašim potrebama.

Veliki izbor uredskih fotelja i konferencijskih stolica odaberite u kategoriji Uredske stolice i fotelje.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM