Prodavaonica 'Lijepo i naše' - Zagreb

Početkom godine Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s državnom tvrtkom Pleter, otvorilo je braniteljsku prodavaonicu "Lijepo i naše", s ciljem da se omogući lakši plasman domaćih i kvalitetnih proizvoda braniteljskih zadruga i OPG-ova na tržište. Za uređenje prostora prodavaonice, angažirana je tvrtka Primat Logistika.

Svrha ovog projekta je pružiti podršku malim proizvođačima u plasmanu autohtonih proizvoda i promoviranju domaće proizvodnje i braniteljskog poduzetništva. Sukladno tome, na inicijativu hrvatskih branitelja-proizvođača, pokrenut je postupak osiguravanja stalnog izložbeno-prodajnog prostora i prepoznatljivog mjesta na kojem će braniteljske zadruge, OPG-ovi, obrti i drugi registrirani pravni subjekti koje su osnovali hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji imati priliku za plasman i promociju svojih proizvoda, gdje će moći širiti svoju ponudu, povezivati se s drugim proizvođačima i realizirati nove poslovne ideje.

Ujedno, u suradnji s hrvatskim braniteljima, osmišljen je vizualni identitet braniteljske prodavaonice s motivacijskim porukama te je izabran naziv prodavaonice „Lijepo i naše“, kao simbol svega što označava izvorno hrvatsko, nastalo rukama onih koji su najzaslužniji za hrvatsku državu.

Ministarstvo ističe kako realizacija projekta braniteljske prodavaonice predstavlja iskorak u načinu pružanja podrške poslovanju branitelja i članova njihovih obitelji i nastavak poticanja razvoja braniteljskih zadruga, OPG-ova i obrta.

Braniteljska prodavaonica prvenstveno će pomoći lakšem pozicioniranju proizvoda na tržištu, a predviđena je i kao mjesto okupljanja i socijalnog uključivanja braniteljsko-stradalničke populacije, širenja ponude proizvoda i usluga te nastajanja novih poslovnih ideja.

Prodavaonica se nalazi u Zagrebu na adresi Britanski trg 3.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM