Zagrebačko gradsko kazalište Komedija

U kazalištu Komedija s ponosom predstavljamo preuređenu matičnu dvoranu jedne od najznačajnijih umjetničkih institucija u Hrvatskoj.

Projekt obnove dvorane zagrebačkog kazališta Komedija nakon tri i pol mjeseca predanog i stručnog rada, pomno pazeći na svaki detalj kompletno je obnovljeno gledalište te uređen prostor blagajne kazališta koje još od davne 1950.-te  godine svojim glazbenim i dramskim predstavama pridonio umjetničkom životu hrvatske metropole.

Matičnu dvoranu danas krasi 430 novih samostojećih stolica s numeracijom sjedala.

Kako bi posjetiteljima omogućila potpuni ugođaj, sva postavljena sjedala su preklopna i samopodizna te dizajnirana tako da svaki od posjetitelja uživa u dašku luksuza i komfora.

Kao krunu kompletne obnove, rasvjeta u matičnom gledalištu zamjenjena je s LED rasvjetom, a soboslikarski radovi dvorani su pružili svojevrsnu mizanscenu te savršeno platno za izvođenje šarolikih adaptacija svjetskih uspješnica, komedija i glazbeno-scenskih djela.

Zaštitni znak kazališta 'Komedija' su dvije starogrčke maske od kojih se jedna smije, dok druga plače. One dočaravaju stvarnost u kojoj ovo kultno kazalište svojim djelima publiku tjera na smijeh i plač, te smo s ponosom ostavili neizbrisiv trag na jednoj od najznačajnijih umjetničkih institucija u Republici Hrvatskoj. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM