DBT d.o.o. - Zaprešić

Nastavak višegodišnje partnerske suradnje koja traje od 2002. godine na automatizaciji skladišnih uređaja i sustava, dobila je svoj nastavak u 2023.godini, kada su isporučeni i pušteni u rad četiri nova Kardex automatizirana uređaja.

D.B.T. d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki na tržištu okova i pribora za proizvodnju vrata, prozora i namještaja. Tvrtka se ističe kontinuiranim ulaganjem u automatizaciju i optimizaciju skladišnih procesa, kako bi ostvarili dodatne uštede u vremenu i novcu te ostali konkuretni na regionalnom prodajnom tržištu u svome segmentu.

Davne 2002. godine, tvrtka Primat Logistika, izvela je i pustila u rad tada jedno od prvih potpuno automatiziranih skladišta, a zatim se suradnja nastavila 2015. godine kada smo isporučili još jedan automatizirani uređaj Kardex Towermat.

U 2023. godini isporučili smo i pustili u rad tri nova automatizirana skladišna uređaja Kardex Shuttle i još jedan uređaj Towermat.

Towermat je vertikalni automatski modularni uređaj za pohranu velike i teške robe (razne šipke, cijevi i profili ili teške kutije i palete) opremljen modernim elektroničkim upravljačkim sustavom koji rade na principu “roba k djelatniku”.

Automatizirani skladišni uređaj Kardex Towermat

Kardex Shuttle-ovi su vertikalni automatski modularni uređaji opremljeni modernim elektroničkim upravljačkim sustavom koji rade na principu “roba ili dokument k djelatniku”. Sastoje se od dvije paralelne kolone s policama, na kojima se skladišti roba, te središnjeg prolaza za dizalo (shuttle/extractor) koje vrši odlaganje, izuzimanje i transport polica (tablara).

Oba uređaja omogućuju jednostavan i brz pristup robi, smanjuje se prazan hod radnika i ostvaruje se značajna ušteda (do 85%) površine skladišta, jer uređaji koriste raspoloživi prostor od poda do stropa.

Sastavljanjem više pojedinačnih uređaja u nizu, može se dobiti skladište koje radi na principu kao visoko regalni skladišni sustav s nizom prednosti.

Tehničku pripremu, montažu uređaja, buduće održavanje kao i obuku korisnika za rad na uređajima, izvršili su inženjeri odjela skladišne opreme i servisni odjel Primat Logistike.

Zahvaljujemo se tvrtki D.B.T. d.o.o. s kojom smo izgradili odličan poslovni odnos, za koji vjerujemo da će se nastaviti i u budućnosti.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM