Ellabo d.o.o.

Za tvrtku Ellabo isporučeni su i montirani paletni regali.

Ovakva vrsta paletnog skladišta odlično je rješenje za distribucijsko-skladišne centre koji široki asortiman različitih roba skladište na paletama ili komadno, a našu kvalitetu na hrvatskom tržištu u izvedbi skladišne opreme prepoznala je i ova tvrtka.

Prednost ovog načina skladištenja je direktan pristup svakoj paleti, preglednost paleta, niski investicijski troškovi.

Fleksibilnost regalne konstrukcije očituje se kroz veliki izbor različitih profila elemenata koji pokrivaju različite nosivosti i težine skladišnih jedinica.

Stupovi(stranice) su perforirani čime se postiže podesivost etaža(horizontalni nosači) po visini kod promjene visine paletne jedinice.

Odlikuju se brzom i jednostavnom montažom, te širokim spektrom dodatnih elemenata što omogućuje skladištenje robe na paletama (standardnim, nestandardnim), u box paletama, sanducima, bačvama ili pojedinačno.

Površinska zaštita konstrukcije izvodi se bojanjem (plastifikacijom) ili cinčanjem.

Elementi ovih konstrukcija mogu se koristiti za izgradnju samonosivih skladišnih objekata.

Invidualnim pristupom svakom projektu ostvaruje se optimalni odnos između odabranog rješenja i visine uloženih sredstava.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM