JGL d.d.

Ugovorena je suradnja sa renomiranom farmaceutskom tvrtkom Jadran Galenski Laboratorij d.d. iz Rijeke te je sustav u ožujku 2013. godine pušten u funkciju.

Glavninu isporučene opreme čini uređaj CARDBOARD tvrtke ARCA Etichette sa integriranim slijedećim komponentama: etiketirkom za automatsko označavanje kutijica, high-resolution ink-jet printerom za ispis tekstualnih podataka i/ili 2D kodovima, te OCR/OCV kamerama  za verifikaciju prisutnosti etikete ili ispisa. Održavanje isporučene opreme preuzela je Primat Logistika.

Navedeni uređaj je pravi odabir za označavanje neformiranih kutijica lijekova (kartona) te sličnih proizvoda u farmaceutskoj ili kozmetičkoj industriji, za visoke kapacitete i velike brzine rada.

Tipična upotreba je brzo lijepljenje vinjeta (poreznih markica) ili zaštitnih naljepnica (hologramskih markica) na neformirane kutijice lijekova. Moguća je i jednostavnija izvedba uređaja samo za lijepljenje naljepnica, sa continuous tipom ink-jeta ili laserom za označavanje, sa ili bez verifikacije pomoću kamera ... itd

Sustav ovakvoga tipa može biti prikladan i za adresiranje brošura, tiskovina ili kuverti (mailing), označavanje prepaid telefonskih ili loto kartica (grebalice) ili npr. privjesaka za odjeću.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM