JGL d.d.

Ugovorena je suradnja sa renomiranom farmaceutskom tvrtkom Jadran Galenski Laboratorij d.d. iz Rijeke te je sustav u ožujku 2013. godine pušten u funkciju.

Glavninu isporučene opreme čini uređaj CARDBOARD tvrtke ARCA Etichette sa integriranim slijedećim komponentama: etiketirkom za automatsko označavanje kutijica, high-resolution ink-jet printerom za ispis tekstualnih podataka i/ili 2D kodovima, te OCR/OCV kamerama  za verifikaciju prisutnosti etikete ili ispisa. Održavanje isporučene opreme preuzela je Primat Logistika.

Navedeni uređaj je pravi odabir za označavanje neformiranih kutijica lijekova (kartona) te sličnih proizvoda u farmaceutskoj ili kozmetičkoj industriji, za visoke kapacitete i velike brzine rada.

Tipična upotreba je brzo lijepljenje vinjeta (poreznih markica) ili zaštitnih naljepnica (hologramskih markica) na neformirane kutijice lijekova. Moguća je i jednostavnija izvedba uređaja samo za lijepljenje naljepnica, sa continuous tipom ink-jeta ili laserom za označavanje, sa ili bez verifikacije pomoću kamera ... itd

Sustav ovakvoga tipa može biti prikladan i za adresiranje brošura, tiskovina ili kuverti (mailing), označavanje prepaid telefonskih ili loto kartica (grebalice) ili npr. privjesaka za odjeću.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM