Metus d.o.o. - Tomislavgrad

U industrijskoj zoni Vučilov brig u Tomislavgradu otvoren je novi proizvodni pogon tvrtke Metus, čija je osnovna djelatnost proizvodnja liftova.

Hrvatsko-švedska kompanija Metus u Tomislavgradu će proizvoditi dizala i pružati usluge servisa i održavanja. Prema riječima predsjednika Uprave Metus grupe, gospodina Tomislava Medića, plan je udvostručiti proizvodnju dizala te pomoći u razvoju općine Tomislavgrad.

Tvrtka Metus u BiH trenutno zapošljava 42 djelatnika, koji su obuku prošli u Metusovim pogonima u Hrvatskoj.

Primat Logistika je za novi pogon Metusa u Tomislavgradu projektirala i montirala konzolne i paletne regale.

Izvedeni konzolni regali mogu skladištiti cijevi dužine 6m, a ovaj sistem karakterizira visoka fleksibilnost i modularnost izvedbe te višestruke mogućnosti dodatnih elemenata.

Najveća prednost standardnih paletnih regala je mogućnost izravnog pristupa svakoj lokaciji odnosno skladišnoj jedinici (paleti) kao i prilagodba svim veličinama i težinama palete prilagođenih robi koja se skladišti.

Zahvaljujemo tvrtki Metus na povjerenju, svakom projektu pristupamo sa željom da iznova dokažemo našu kvalitetu i iskustvo u projektiranju i montiranju skladišne opreme.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM