Roche d.o.o.

Sa jednom od vodećih svjetskih tvrtki koja se bavi istraživanjima na području lijekova i dijagnostike, tvrtkom Roche d.o.o., ugovorili smo opremanje njihovog skladišnog prostora te nam je povjerena isporuka i montaža skladišne opreme (paletnih regala).

Paletni regali najčešći su oblik skladištenja širokog asortimana razne robe na paletama. Prilagođavaju se zahtjevima i potrebama korisnika. Prednosti ovakvog načina skladištenja su direktan pristup svakoj paleti, prilagodba svim veličinama i težinama paleta.

Posebne inačice paletnih regala mogu nositi palete s teretom težine i do nekoliko tona. Standardni paletni regali su često najbolje rješenje za široki asortiman različitih roba na paletama ili komadno.

Više o navedenom proizvodu pogledajte na linku: http://www.primatlogistika.hr/hr/proizvodi-i-sustavi/skladisna-oprema/regali/paletni-regali

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM