Rotoplast d.o.o. - Garešnica

Novi skladišni prostor tvrtke Rotoplast, koji se prostire na 4.500 m2, opremili smo standardnim paletnim regalima.

U prostoru nekadašnje ciglane u Garešnici, Rotoplast, tvrtka specijalizirana za proizvodnju i fleksotisak fleksibilne ambalaže, smjestila je skladišni prostor kapaciteta 6.100 paletnih mjesta.

Projekt planiranja i izvedbe skladišne opreme unutar skladišnog prostora, bio je izazov kojega su spremno prihvatili inženjeri i monteri Primat Logistike.

Standardni (klasični) paletni regali najčešći su oblik skladištenja robe raznog asortimana na paletama.

Standardni paletni regali

Paletni regalni sustav karakterizira visoka fleksibilnost i modularnost izvedbe te višestruke mogućnosti izvedbe dodatnih elemenata.

Najveća prednost ovakvog načina skladištenja robe je mogućnost izravnog pristupa svakoj lokaciji odnosno skladišnoj jedinici (paleti), prilagodba svim veličinama i težinama paleta (prilagođenih robi koja se skladišti).

Za paletno skladište Rotoplasta isporučena je i zaštitna skladišna oprema, štitnici stupova i bočnih stranica, kako bi krajnje dijelove regala zaštitili od oštećenja i udara viličara.

Štitnici bočnih stranica regala

Zahvaljujemo tvrtki Rotoplast na povjerenju koje nam je pružila, te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu i nastavku tradicije duge više od 50 godina.

Vezane datoteke

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM