Sigurnosna oprema

Proizvoda: 75

Pultne/šalterske blagajne

Rolo blagajna, model ŠRB 16/1l

Ovaj funkcionalni modeli rolo blagajne predviđen je za blagajnička radna mjesta u bankama, mjenjačnicama, poštama i raznim drugim novčarskim institucijama.

Primopredajni pultevi i ladice

Sigurnosna ladica s vremenskom odgodom otvaranja, model SL

Sigurnosna ladica s vremeskom odgodom otvaranja koristi se kao klizni pretinac u koji se pohranjuje novac za svakodnevno poslovanje pri uplatno-isplatnim transakcijama. Sigurnosna ladica se najčešće nalazi u/na stolu, ladičarima, primopredajnim pultevima i ormarima kao dio uredskog namještaja ili blagajne.

Primopredajni pultevi i ladice

Sigurnosni protupropucavajući primopredajni pult BR4-BR7

Sigurnosni protupropucavajući primopredajni pult namijenjen je za sigurnu i jednostavnu primopredaju gotovinskog novca, dokumenata i dragocjenosti.

Primopredajni pultevi i ladice

Primopredajne ladice FB4-FB7

Primopredajne ladice ugrađuju se u radne pultove u bankama, mjenjačnicama, poštama, štedionicama i drugim poslovnim mjestima gdje se odvija velika količina gotovinskog prometa.

Brave za sefove i trezore

Mehanička kombinacijska brava

Mehanička kombinacijska brava omogućava zaključavanje i otključavanje brave bez upotrebe ključa.

Brave za sefove i trezore

Elektronska brava

Elektronske brave uklanjaju potrebu za nošenjem ključa, ali imaju i druge prednosti u usporedbi sa sefovskim ključanicama i mehaničkim kombinacijskim bravama.

Brave za sefove i trezore

Elektronska brava, model Multicode

Elektronička brava za zahtjevnije korisnike podržava devet korisničkih kodova te jedan kod za voditelja, što je čini idealnom u slučaju kada se bravom koristi više osoba.

Brave za sefove i trezore

Elektronska brava, model Basic

Elektroničke brave sjajno su rješenje jer ne zahtijevaju upotrebu i nošenje ključa te omogućuju brz i jednostavan pristup. Osnovni model elektroničke brave podržava jedan korisnički kod i jedan kod za voditelja.

Brave za sefove i trezore

Elektronska brava, model Eco

Elektronička brava atraktivnog ovalnog dizajna pruža visoku razinu sigurnosti te nudi veći broj prednosti u odnosu na ključanice i mehaničke kombinacijske brave.

Trezorske prostorije i vrata

Sigurnosne prostorije

Izrađujemo trezorske sigurnosne prostorije po mjeri te ih ugrađujemo u već postojeće objekte. Trezori se koriste za pohranu i zaštitu velikih količina novca, vrijednosnih papira, nakita i drugih dragocjenosti.

Trezorske prostorije i vrata

Gotova trezorska prostorija Modulprim MINI VAULT

Trezorska prostorija MINI VAULT nudimo u stupnju sigurnosti N/O i stupnju sigurnosti 1, sukladno europskom standardu EN 1143-1.

Trezorske prostorije i vrata

Trezorska vrata

Trezorska vrata posebno su dizajnirana za zaštitu imovine visoke vrijednosti. Ova masivna trezorska vrata pružaju vrhunsku zaštitu od nasilnog ulaska i otuđenja imovine.

Ostala sigurnosna oprema

Dnevno noćni trezor

Dnevno noćni trezor namijenjen je prihvatu gotovine klijenata novčarske institucije u bilo koje doba dana od 0 do 24 sata. Prihvat gotovine može biti obavljen u posebnim PVC vrećicama ili posebnim torbama.

Ostala sigurnosna oprema

Samostojeći sefovi s pretincima za iznajmljivanje

Samostojeći sefovi s pretincima za iznajmljivanje prvenstveno su namijenjeni građanima za pohranu i čuvanje raznih vrijednih predmeta putem najma. Idealni su za korištenje u bankama, hotelima, poštama, štedionicama, mjenjačnicama, kolodvorima, zračnim lukama i raznim drugim mjestima.

Ostala sigurnosna oprema

Uložnice za novac

Uložnice za novac namijenjene su sortiranju i pohrani novca prilikom uplate i isplate. Uložnice za novac dolaze u raznim varijantama za kovani i papirnati novac.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM