Ekonomski institut - višenamjenska učionica

U suradnji s projektanticom gospođom Danielom Škaricomiz studia SKROZ, na Ekonomskom institutu, Zagreb uspješno je kraju priveden još jedan projekt – Uspostava višenamjenske učionice na Ekonomskom institutu, Zagreb – EIZmetrics. Glavna je aktivnost, ujedno i cilj ovog projekta, bila uspostava funkcionalne računalne učionice na Ekonomskom institutu, Zagreb.

Cilj ovog projekta bio je uspostavljanje multifunkcionalne učionice koja može omogućiti jačanje inovacijskih kapaciteta EIZ-a putem poboljšanja IRI infrastrukture i nabavke opreme nužne za prijenos znanja, diseminaciju rezultata i provedbu aktivnosti istraživačko-razvojnih projekata, jačanje znanstvenoistraživačkih kapaciteta i međunarodne vidljivosti EIZ-a, jačanje međunarodne suradnje, jačanje institucionalne suradnje s dionicima iz različitih sektora, bolje uključivanje EIZ-ovih istraživača i njihovih aktivnosti u Europski istraživački prostor i izgradnju istraživačko-međunarodnih mreža.

Uz ispunjenje navedenih ciljeva, višenamjenska učionica daje i novi sadržaj postojećoj specijaliziranoj biblioteci Instituta, najvećoj i najstarijoj knjižnici u Hrvatskoj u području ekonomske znanosti, koja sakuplja, obrađuje i čuva vrijednu građu iz područja ekonomske znanosti.

Projekt je sufinanciran Operativnim programom konkurentnosti i kohezije Europske unije.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM