Primat Logistika dobitnik nagrade za najboljeg distributera tvrtke Bruynzeel

Primat Logistika osvojila je nagradu kao jedan od sedam najboljih svjetskih distributera tvrtke Bruynzeel u 2021.godini. Bruynzeel je vodeća europska tvrtka za pohranu koja štedi prostor, te time doprinosi uštedama, stvaranju dodatnog prostora i zaštiti okoliša.

Na nedavno održanom godišnjem skupu distributera našega partnera BRUYNZEEL Storage Systems BV iz Nizozemske koji je ove godine održan online putem, u jakoj konkurenciji distributera iz cijeloga svijeta, PRIMAT LOGISTIKA d.o.o. osvojila je titulu jednoga od najboljih distributera za 2021.godinu.

Zahvaljujući snažnom rastu programa pokretnih arhivskih regala tipa COMPACTUS, kao i programa knjižnih regala tipa SYSCO, naša je tvrtka svakako zavrijedila ovu zahvalnu titulu.

Unatoč svim izazovima 2021. godina bila je ispunjena projektima u kojima su znanje i iskustvo tima Primat logistike mogli doći do punog izražaja.

Bruynzeel nagrade 2021. - Primat Logistika

Između ostalih treba izdvojiti opremanje Compactusima objekata poput nove zagrebačke 'gruntovnice' (ZK odjel), Arheološkoga muzeja Istre u Puli, Centra za restrukturiranje i prodaju u Zagrebu, Kulturnog duhovnog centra u Mostaru, te mnogih drugih. Od knjižnica koje su opremljene Sysco regalima svakako treba izdvojiti Narodnu knjižnicu i čitaonicu V. Gotovac u Sisku, nekoliko lokacija Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU), nekoliko ogranaka Gradske knjižnice M. Marulića u Splitu i mnogi drugi.

Nastavljajući rad na ovim i ostalim programima našega partnera Bruynzeel, posebice programa opremanja muzejskih prostora izvlačnim ladičarima te mrežastim okvirima za slike, očekujemo snažan rast i u 2022. te nastavak dobre suradnje sa našim partnerima i korisnicima na terenu.

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su nam svoje povjerenje poklonili tijekom još jedne izazovne pandemijske godine.

Vezane datoteke

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM