Oprema za označavanje

Proizvoda: 126

CIJ industrijski pisači

Zanasi - CIJ.Z

Uređaj za označavanje Zanasi - model CIJ.Z je jednostavan i intuitivan, zahvaljujući drag&drop sustavu, smanjujući vrijeme za učenje za 70%.

Riboni

Riboni

Upotreba skenera i kamera

Upotreba skenera i kamera

Pisači kartica

Pisači kartica

Lasersko označavanje

Lasersko označavanje

Print & Apply

Urano N

PRINT&APPLY (ispis i aplikacija) etiketa na zaustavljene ili pokretne proizvode. Sustav ispisa i primjene u stvarnom vremenu  s pneumatskim aplikatorom. Za samoljepljive naljepnice na stojeće ili pokretne proizvode, koje nude različite mogućnosti pozicioniranja naljepnica.

Print & Apply

Print & Apply sustavi

Arca Print & Apply uređaji su učinkoviti, jednostavni za rukovanje i prikladni za sva industrijska okruženja i sve tipove prizvodnje. Širok raspon pneumatskih uređaja za nanošenje jamči maksimalnu fleksibilnost i mogućnost ispisa u realnom vremenu. Velik izbor nosača, zaštitnih kabineta i dodatne opreme za apliciranje etikete na bilo koju poziciju proizvoda ili pakiranja.

Print & Apply

Arca - Linerless P&A

Print & Apply

Arca - Linerplus P&A

Vanjski promjer role: 360 mm Unutarnji promjer role: 45 ili 75 mm Maksimalna širina role etiketa: do 183 mm Printanje u realnom vremenu, lijeva i desna orijentacija uređaja Eksterna upravljačka jedinica s grafičkim displejom i naprednim funkcijama Apliciranje na transportna pakiranja ili palete ravnim HPS ili zglobnim PVT aplikatorom Isporučuje se s „U“ nosačem za ovjes uređaja i promjenu položaja etiketiranja Kapacitet etiketirke: do 75 etiketa u minuti (ovisno o tipu printera i izboru aplikatora)

Print & Apply

Arca - Easyliner P&A

Print & Apply

Rješenja identifikacije i barkodiranja

TIJ industrijski pisači

König&Bauer (KBA) - betaJET

TIJ industrijski pisači

Zanasi - Z1

Jednostavno se može integrirati u bilo koju proizvodnu liniju.

TIJ industrijski pisači

Zanasi - Z4

Zanasi Z4 omogućuje kombiniranje do 4T Jet glave s više kertridža u različitim položajima i konfiguracijama te spajanjem novih glava.

Uredski pisači kartica

DATACARD - CD800

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM