Maersk Croatia d.o.o. - Rijeka

Za hrvatsku ispostavu poznate svjetske logističke tvrtke Maersk, opremili smo nove uredske i skladišne prostore u Rijeci.

Maersk je najveći operater kontejnerskih i servisnih brodova na svijetu od 1996. godine, a sjedište tvrtke nalazi se u Kopenhagenu u Danskoj.

Jedna od 130 ispostava tvrtke nalazi se u Rijeci, gdje su stručnjaci Primat Logistike imali priliku opremiti skladišne i uredske prostore.

Skladište je opremljeno garderobnim ormarima za zaposlenike i arhivskim ormarima za skladištenje sredstva za čišćenje.

Maersk - opremanje ureda i skladišta

Uredski prostori opremljeni su s namještajem po mjeri, uredskim i konferencijskim stolovima te uredskim, HoReCa i konferencijskim stolicama.

Projektirane su i izvedene dvije uredske kuhinje, izrađene od iverala u dekoru fronti od industrijskog betona. Kuhinje su izvedene bez ručkica, s otvaranjem vrata na potisak (tip on).

Maersk - kuhinja

Zahvaljujemo tvrtki Maersk na povjerenju, te njim želimo puno uspjeha u daljnjem poslovanju, a vjerujemo da će novi prostor doprinijeti tome.

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM