Flixbus - Zagreb

Za zagrebački ured najvećeg autobusnog prijevoznika u Europi - Flixbus, isporučili smo akustične kabine, novi hit proizvod koji osvaja urede svjetskih korporacija.

Prema istraživanju 60% zaposlenika u svim sektorima tvrdi da ih smeta buka na radnom mjestu, što ima snažan utjecaj na produktivnost.

Kako bismo ponudili rješenje za navedeni problem, Primat Logistika u svoj prodajni asortiman uvela je novi proizvod - akustičnu kabinu za sastanke.

Namjena akustične kabine je odgovor na potrebu da se za vrijeme radnog vremena izolirate, koncentrirate ili obavite telefonski poziv, a sve to uz osiguranu privatnost i smanjenje "vanjske" buke.

Tvrtka Flixbus je prepoznala akustičnu kabinu kao odlično rješenje koje će omogućiti zaposlenicima privatnost u sklopu njihovog "open space" zagrebačkog ureda.

Isporučene su dvije akustične kabine; model za jednu osobu i model koji prima dvije osobe.

Akustična kabina za jednu osobu

Akustične kabine se nalaze na kotačićima, te su zbog toga mobilne u prostoru, a opremljene su ventilacijom, rasvjetom, strujnim, mrežnim i telefonskim utičnicama i ostalom opremom.

Vanjski dio kabine može se naručiti u šest dostupnih boja, a Flixbus se odlučio za zelenu i antracit boju. Unutarnji materijali su zvukoupijajući, kako bi apsorbirali i smanjili buku.

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM