Muzej seljačkih buna - Gornja Stubica

Po završetku konstrukcijske obnove dvorca Oršić u Gornjoj Stubici u kojem je smješten Muzej seljačkih buna, stručnjaci iz Primat Logistike opremili su prostorije za arhiviranje i čuvanje muzejske građe.

Muzej je osnovan i otvoren za javnost u povodu obilježavanja 400. godišnjice Seljačke bune iz 1573. godine. Smješten je u baroknom dvorcu obitelji Oršić iz 18. stoljeća.

Nakon pretrpljenih oštećenja u zagrebačkom potresu, muzej je uključen u konstrukcijsku obnovu, a zatim i opremanje prostorija koje služe za arhiviranje i čuvanje muzejske građe.

Kroz opremanje isporučena je sljedeća oprema:

Muzej seljačkih buna - opremanje

Namjena pokretnih okvira za slike je da se raspoloživi volumen prostora depoa iskoristi za kvalitetni smještaj što većeg broja umjetnina. Kako bi se to postiglo, panoi se svojim dimenzijama prilagođavaju mjerama depoa. Osim toga primjenom izvlačnih panoa ostvaruje se i bolji pregled i nadzor nad deponiranim umjetninama. 

Namještaj po mjeri projektiran je i isporučen prema željama klijenta, kako bi se maksimalno iskoristio raspoloživi prostor (maksimalna visina od stropa do poda) i omogućio prikaz dijela eksponata u staklenim vitrinama, koje su smještene u centralnom dijelu prostora. 

Ladičari, staklene vitrine i ormari, izrađeni su od bijelog polumat MDF-a.

Muzej seljačkih buna - opremanje

Više slika potražite u fotogaleriji, a za sva pitanja o izvedenoj opremi slobodno se javite našim stručnjacima za opremanje interijera.

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM