PHOENIX Farmacija d.o.o. - Zagreb

Nove uredske prostore farmaceutske kompanije Phoenix opremili smo uredskim namještajem po mjeri te modernim uredskim i konferencijskim stolicama.

Farmaceutska kompanija Phoenix preselila je dio pogona u novi distributivni centar u Velikoj Gorici, unutar poslovne zone Meridian 16.

Suvremeni skladišni i uredski prostori prostiru se na površini od 5.000 m2, što omogućava brzu isporuku proizvoda ljekarnama, bolnicama, domovima zdravlja i medicinsko-dijagnostičkim laboratorijima.

Phoenix farmacija - ured

Stručnjaci iz Primat Logistike zaduženi su za opremanje uredskih prostora namještajem po mjeri - stolovi, ladičari, ormari, pregrade i kuhinjski elementi koji su izvedeni prema željama i potrebama investitora.

Drveni namještaj izrađen je od kvalitetnog iverala, u svijetlo sivom i antracit dekoru. Ručkice na ormarima i konstrukcije stolova izrađeni su u identičnom tonu od crnog plastificiranog metala.

Uz drveni namještaj, interijer je opremljen uredskim i konferencijskim stolicama.

Phoenix farmacija - blagavaonica i kuhinja

Za dugotrajno sjedenje u uredima isporuče su uredske stolice Eolo, a uz to neki su uredi kao i konferencijska soba opremljeni konferencijskom stolicom City (baza skije).

Kuhinja i blagavaonica su uz drveni namještaj opremljene i sa stolicama Ana i visokim stolicama Com.

Kako izgleda završni rezultat opremanja uredskih prostora, pogledajte u fotogaleriji.

Vezane datoteke

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM