FINA razvojni centar - Zabok

Inženjeri građevine Primat Logistike dovršili su projekt adaptacije poslovnih prostora Razvojnog centra u sklopu Financijske agencije - Fina u Zaboku.

Financijska agencija (Fina) u Zaboku je otvorila svoj četvrti informatički razvojni centar, u kojem će se stvarati IT rješenja, od analize, dizajna, programiranja te onda i testiranja samih rješenja, kao softverskih proizvoda.

IT razvojni centri (ITRC) dosad su već otvoreni u Splitu, Virovitici i Osijeku, najavljen je i onaj u Čakovcu, a zajednička im je karakteristika da se otvaraju i djeluju tamo gdje su i visokoškolske ustanove (fakulteti ili učilišta) koje obrazuju IT profile, upravo one nužne Fini.

Građevinski radovi - FINA Zabok

Za adaptaciju i pretvaranje roh bau potkrovlja u edukacijski prostor, zaduženi su inženjeri građevine i majstori iz Primat Logistike.

U sklopu adaptacije izvedeni su građevinski, obrtničko-keramičarski, soboslikarski, podopolagački, vodoistalaterski, električarski i strojarski radovi, te dobava i ugradnja dva moderna dizala.

Krajnji produkt izvedenih radova pogledajte u fotogaleriji.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM