Studentski dom Dubrovnik

U suradnji sa Studentskim centrom Dubrovnik, završen je jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u 2020. godini u Dubrovačko-neretvanskoj županiji - najmoderniji studentski dom. Stručnjaci Primat Logistike bili su zaduženi za dizajn i opremanje svih unutarnjih prostorija ovog luksuznog studentskog doma, u kojem će boraviti 503 studenata.

Najmoderniji studentski dom u Hrvatskoj jedan je od velikih obrazovnih infrastrukturnih projekata u čijoj je realizaciji sudjelovala i Primat Logistika.

Prvi stanari ove jeseni uselili su u Studentski dom Dubrovnik. Najmoderniji studentski dom u Hrvatskoj imat će i prvi disko. U prostorima se nalaziti i fitness i multifunkcionalna dvorana, ambulante za liječnika i stomatologa. Dom ima dizalo i podzemnu garažu.

Posebno mjesto u opremanju zauzimaju studentske sobe, koje su dizajnerski i funkcionalno osmišljene kako bi svakom studentu pružile udobnost i poticaj pri svladavanju studentskih obaveza. Korišteni su jednostavni, ali opet moderni i dugotrajni materijali, poput iverala i OSB ploča, koji su garancija da će sobe spremno dočekati mnoge generacije studenata.

Projekt Dubrovnik osvajač je prestižne nagrade Udruženja hrvatskih arhitekata - Vladimir Nazor!

Studentski dom je zamišljen da bude centar studentskog života i života mladih u Dubrovniku, a tom idejom pri opremanju vodili su se i stručnjaci Primat Logistike, što najbolje možete doživjeti kroz fotogaleriju.

Smještaj u domu veliko je olakšanje za one koji dolaze iz udaljenih krajeva. Dubrovački studenti napokon će imati i menzu - restoran sa 627 mjesta, a u kuhinji će se spremati do dvije tisuće obroka na dan. Cijena kompletnog studentskog obroka iznosit će tek sedam kuna.

Studenti su sretni što će trošiti manje novca na hranu, a ravnatelj dubrovačkog SC-a Marko Potrebica kaže kako će se studentima omogućiti i modernije plaćanje pa će stanarinu moći platiti preko interneta. Isto će tako moći naručiti preuzimanje hrane, čime će se, vjeruje, izbjeći blagajne i stvaranje redova.

U Dubrovniku se nadaju kako će povećanje studentskog standarda u Grad privući još više mladih.

"Studenti imaju briga već zadnjih petnaestak godina sa najmom stanova u gradu Dubrovniku i tako će studentski dom riješiti, mogu reći, i 99 posto problema svih studenata", zadovoljan je i studentski pravobranitelj Amar Omerčahić.

Vezane datoteke

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM