dm-drogerie markt d.o.o. - Zagreb

Za svjetski popularni lanac drogerija dm-drogerie markt isporučili smo plastične palete specifične po gornjoj antislip površini, koja sprječava postavljenu robu ili drugu paletu od proklizivanja.

U svojem prodajnom programu, Primat Logistika nudi veliki izbor skladišne plastike - plastične palete, box palete i kutije.

Za tvrtku dm-drogerie markt isporučili smo 3.000 komada standardnih EUR plastičnih paleta model DPP 1208 MW od sirove plastike (HDPE) sa antislip površinom i profiliranim rubom.

Palete su dimenzija 800x1200x155 mm, dinamičke nosivosti 1.000 kg, te statičke nosivosti 4.000 kg.

Specifičnost isporučenih paleta krije se i u tome, da je na paletama otisnuti dm-drogerie markt logo.

Plastična paleta, model DPP 1208 MW

Plastične palete namijenjene su višekratnom korištenju kroz duži vremenski period. Podobne su za manipulaciju robom i za njeno skladištenje na regalima.

Koriste se u raznim granama industrije, a zbog lake održivosti i čišćenja zadovoljavaju HACCAP propise te se često koriste u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji.

Dostupne se u različitim dimenzijama, kvalitetama materijala te u izvedbama: s klizačima ili osloncima, te s profiliranim rubom i protukliznom površinom što sprječava ispadanje uskladištene robe.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM