dm-drogerie markt d.o.o. - Zagreb

Za centralno skladište jednog od najvećih trgovačkih lanaca u srednjoj i jugoistočnoj Europi - dm, projektirali smo i pustili u rad protočne paletne regale.

Odličnu suradnju s tvrtkom dm, nastavili smo kroz projekt izvođenja protupotresne protočne regalne konstrukcije na dvije etaže.

Protočni paletni regali predstavljaju regalni sustav izveden iz stranica klasičnih paletnih regala i polica, koje služe kao gravitacijske pruge pod nagibom na koje se palete postavljaju jedna iznad druge u tunele.

dm - protočni paletni regali

Punjenje regala paletama je sa stražnje strane regala. Uslijed gravitacije, paleta po valjcima klizi prema prednjoj strani regala pa tako paleta koja uđe prva, prva izlazi iz sustava zbog čega se protočni regali često nazivaju FIFO (first in - first out).

Protočni regal za dm izveden je kao (buffer) međuspremnik u otpremnoj zoni, kapaciteta 162 EUR paletnih mjesta, uz 81 podnu poziciju.

Regal je zaštićen štitnicima po mjeri, kako bi se spriječilo oštećenja i udari viličara.

dm - protočni paletni regali

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM